Bogićević novi trener Napretka

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.07.2015.
21:44
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Doskorašnji trener čačanskog Borca Bogić Bogićević preuzeo je u sredu kormilo prvoligaša iz Kruševca.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak dobio je u sredu novog šefa stručnog štaba pošto je doskorašnji trener Borca iz Čačka Bogić Bogićević promovisan u medija centru na stadionu "Mladost".

Iskusni stručnjak trebalo je da preuzme Napredak pred mečeve baraža za opstanak u Superligi ali je Ljubiša Stamenković dobio prednost, da bi u sredu došlo do ozvaničenja saradnje između kruševačkog prvoligaša i popularnog "brke".

"Ako vas u istom prelaznom roku neko zove dva puta da dođete u klub, sudbinski je a i logično da poziv prihvatiš. Napredak je veliki klub, a obzirom da u Srbiji nema puno velikih klubova, nisam imao dilemu" rekao je Bogićević.

Bogić Bogićević zakazao je početak priprema za 6. jul a u stručni štab je pozvao Ivana Stefanovića i Miodraga Miletića.

"Do ponedeljka ćemo imati konačan spisak igrača koji će biti na pripremama. Jovan Markoski je za sada jedino pojačanje Napretka. Spisak želja postoji, ali ga ne bih otkrivao jer ipak živimo u Srbiji i igrač koga želi Napredak može završiti u nekom drugom klubu" dodao je Bogićević.

Novi trener Napretka do sada je imao prilike da vodi Donji Srem, Javor i Borac iz Čačka a u predstojećoj sezoni pokušaće da vrati Kruševljane u Superligu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke