Bodova nema, ali je Sadik oduševljen!

Autor: Beta Beta
petak 25.10.2019.
12:47
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Umar Sadik rekao je danas da je ponosan na svoj tim uprkos porazu od Mančester junajteda i istakao da su crno-beli zaslužili bar bod.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Umar Sadik rekao je danas da je ponosan na svoj tim uprkos porazu od Mančester junajteda i istakao da su crno-beli zaslužili bar bod.

"Prvo što moram da kažem je da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, publiku i sve koji su juče doprineli da se Partizan pokaže Evropi u najboljem svetlu", rekao je Sadik za klupski sajt.

Partizan je sinoć, uprkos dobroj igri, poražen od Mančester junajteda u trećem kolu Lige Evropa sa 1:0.

"Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, posebno posle 20. minuta kada se lopta samo pokrenula i igra otvorila. U početku smo pomalo odmeravali snage jer je ipak pred nama bio veliki Junajted i niko nije želeo da srlja. Ostaje velika žal za šansama koje smo propustili i što nismo bar odigrali nerešeno, jer mislim da smo to ne samo zaslužili već i mnogo više", rekao je Sadik.

"Iako se samo bodovi računaju nama je satisfakcija ne samo to što su svi videli kako smo odigrali, već što smo dobili ovacije publike posle utakmice", dodao je on.

On je zahvalio navijačima Partizana koji su, kako je naveo, bez incidenata poslali poruku zdravog sporta i fer-pleja u svet.

"Znamo da su inostrani mediji pisali da su mogući incidenti i na rasnoj osnovi, ali mi smo još jednom dokazali zašto je Partizan veliki klub. Idemo dalje i ponosno koračamo! Pred nama je težak put u ligi i sada se okrećemo tome", zaključio je Sadik.

Crno-beli su treći na tabeli Grupe L sa četiri boda, odnosno imaju jedan manje od AZ Alkmara, a tri od Mančester junajteda.

Partizan u nedelju od 16.00 nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije kada će dočekati subotički Spartak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke