Bod kao "Big Ben", falila jedino "repriza Duleta"!

Autor: Beta Beta
petak 03.11.2017.
08:06
Izvor: Beta

Fudbaleri Zvezde zadovoljni, Vujadin je već video u golu...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je njegova ekipa osvojila veliki bod u Londonu protiv Arsenala i da se nada da će izboriti plasman u drugu fazu Lige Evropa.

"Ovo je jako bitan bod za nastavak takmičenja, pogotovo što je Keln pobedio i drugi smo na tabeli. Imamo dve utakmice i nadam se da ćemo proći dalje kao drugi u grupi. Ostaje žal što nisam postigao gol, bio sam blizu, počeo sam da se radujem video sam da lopta ulazi u gol, medjutim golman je zakačio, pogodila je prečku. Šta da se radi", rekao je Savić novinarima posle utakmice.

"Pre utakmice sam rekao, samo da uzmemo bod ili tri, pa ne moram da postignem gol, ali šta je tu je", dodao je on.

Zvezda je odigrala nerešeno bez golova sa Arsenalom u Londonu i napravila veliki korak ka plasmanu u narednu rundu Lige Evropa, dva kola pre kraja grupe faze.Arsenal je posle četiri kola u Grupi H sa 10 bodova obezbedio plasman u drugu fazu, Zvezda je druga sa pet bodova, BATE ima četiri, a Keln tri boda

."Iz utakmice u utakmicu rastemo, mi smo prava borbena ekipa koja zna da igra fudbal, to smo pokazali. Ponosan sam na sve igrače, stručni štab i navijače. Ovo je dobra generacija koju Zvezda nije dugo imala. Ovo je veliki bod za nas, odigramo smo jako dobro ovu utakmicu, kao tim", naveo je Savić.

Upitan da li je igrao rukom u šesnaestercu, kada su igrači Arsenala tražili od sudije da dosudi penal, Savić je rekao da nije.

"Bacio sam se glavom, nisam rukom dirao loptu, ne, ne, ne. Videćemo na snimku. Vratio nam se bod koji smo zaslužili u Beogradu. Sreća prati hrabre i zaslužili smo je. Možda nam se u onom meču u Beogradu zbog nečega nije vratilo, ali smo pre toga imali sreće kada je trebalo. Danas smo osvojili bod, imali smo mnogo šansi, mogli smo da osvojimo i tri, ali imao je i Arsenal. Na kraju, ovo je pravedan rezultat", rekao je Savić.

Golman Zvezde Milan Borjan rekao je da ekipa nije imala sreće u Londonu, ali da je odigrala odlično i da se nada plasmanu u drugu fazu.

"Igrali smo odlično, pokazali kako se igra za klub. U svaku utakmicu ulazimo da osvojimo tri boda, a tako i danas, ali nismo imali sreće u ove dve utakmice protiv Arsenala. Nadam se da ćemo imati u naredne dve i da ćemo proći grupu. Okrećemo se prvenstvu, važno je da se oporavimo što pre i da u Nišu osvojimo tri boda", naveo je on.

Zvezda će u petom kolu 23. novembra igrati u Belorusiji protiv BATE Borisova."Protiv BATE-a bi trebalo da prodjemo dalje sa tri boda. Moramo dobro da se koncentrišemo i spremimo i donesemo u Beograd tri boda", rekao je golman crveno-belih.

On je naveo i da je prečku Savića "video u golu", ali i da je kod šanse Džeka Vilšira mislio da će biti pogodak i pohvalio je saigrača Damjana Le Taleka što je dobro intervenisao."Cela ekipa se razume, dobro funkcionišemo.

Trener (Vladan Milojević) je to dobro 'skockao'. Kada je Zvezda igrala ovako kao što mi sada igramo... Ovo je istorijska generacija i mislim da zvezdaška javnost treba da bude ponosna na nas", ocenio je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke