Boaći: ''Zvezda pobedila uz Božju pomoć''

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.04.2017.
21:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Zvezde danas je dao veliki doprinos ubedljivom trijumfu crveno-belih na Banovom brdu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je danas završila najveći deo posla oko plasmana u finale Kupa Srbije. Crveno-beli su deklasirali domaći tim Čukaričkog sa 4:1, a napadač Zvezde Ričmond Boaći je bio dvostruki strelac na ovoj utakmici.

''Prezadovoljan sam pobedom koju smo danas ostvarili uz božju pomoć. I na prošlom gostovanju na Banovom brdu smo postigli četiri gola, veoma smo efikasni na ovom terenu. Sada smo bili bolji rival od prvog minuta i doneli veoma značajnu pobedu našoj ekipi i navijačima. Svi igrači su dali svoj maksimum i zato smo i ostvarili povoljan rezultat. Nastavićemo istim putem kako bismo zabeležili sve pobede do kraja'', izjavio je Boaći.

On sada na svom kontu već ima devet golova u Zvezdinom dresu od početka prolećnog dela sezone, a treba dodati da je i na pripremama bio veoma efikasan.

''Za mene svaki gol koji donosi radost jer dar od boga. Današnja dva pogotka posvećujem majci i ocu koji su me vaspitali i svojim savetima načinili od mene čoveka kakav sam danas. Sva četiri naša pogotka na utakmici su bila fantastična, ali posebno bih izdvojio sjajnu asistenciju koju mi je Petković uputio kod mog prvog pogotka'',
objašnjava Boaći.

Odmora nema u finišu sezone, pa već za vikend Zvezdu očekuje novi derbi, ovoga puta protiv Vojvodine na ''Rajku Mitiću''.

''Pokazali smo koliku snagu ima ovaj tim i nastavićemo zajedno da radimo kako bismo na kraju sezone doneli radost navijačima. Slušajući instrukcije našeg trenera siguran sam da ćemo svaku narednu utakmicu završiti sa osmehom na licu'',
zaključio je Boaći, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 27.04.2017
11:10

Mi volimo samo jednu zemlju, samo jedan klub i samo jedan grad, mi volimo samo Srbiju, samo Zvezdu i Beograd jer Zvezda je ponos naše majke Srbije, svog rodnog grada Beograda i srpske dijaspore.

avatar
Thursday, 27.04.2017
08:01

nisam znao da Terzu sad nazivaju i Bogom ...