Boaći tek najavljuje prava iznenađenja u Ligi šampiona! A onda je počeo da hvali Miloja...

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.09.2018.
09:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Zvezde sinoć je imao najbolju priliku a svoj tim, nije je iskoristio, ali je uglavnom zadovoljan epilogom.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Crvena zvezda je remijem sa Napolijem (0:0) započela svoj put u grupnoj fazi Lige šampiona, a povratnik u njene redove, napadač Ričmond Boaći sinoć je bio najopasniji po gol Napolitanaca.

Imao je par dobrih pokušaja, pogotovo onaj iz završnice meča, kada je sa ivice kaznenog prostora uputio oštar udarac, ali je Ospina bio na pravom mestu.

Posle meča je istakao da je zadovoljan ostvarenim rezultatom, ali smatra da ono najbolje od Zvezde tek sledi.

''Zahvaljujemo Bogu na ovom rezultatu. Ovo je odlična prva utakmica za nas, uliva nam samopouzdanje pred naredne mečeve. Radićemo zaista naporno kako bismo bili još bolji sledeći put.

Svi su videli da smo danas dali sve od sebe i borili se. Želeli smo da pobedimo, ali nažalost ipak je bilo nerešeno na kraju. Mislim da niko od nas nije očekivao da budemo ovako dobri. Bićemo iznenađenje za mnoge timove'', istakao je Boaći.

Posebno je pohvalio trenera Milojevića, kao i navijače koji su sinoć kreirali predivan ambijent.

''Naš trener Milojević je fantastičan, svi smo voljni da uradimo ono što nam on kaže. Zato sam siguran da će doći rezultati.

Zahvalio bih se navijačima što su došli da nas podrže. Uvek kažem da bez njih ne bismo postojali ni mi ovako jaki. Zaista sam impresioniran i nadam se da će nas na svakoj utakmici podržavati na isti način i pomoći nam da nastavimo sa dobrim igrama u grupi''
, izjavio je Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 19.09.2018
11:57

Uvek je najteza prva utakmica i svaka druga ce podizati nas nivo igre kao i samopouzdanje.

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 19.09.2018
10:18

Boćko legenda, nas narod treba da se ugleda na snagu vjere u ovom momku, posto smo se dosta udaljili od Boga i vjere, da nekima cak i smesno zvuci ovolika zahvalnost Bogu ovog ljudine. Zivio ti nama.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 19.09.2018
10:15

Boaci jako dobra partija s obzirom da mu je tek drugi mec . Jest da je bio do skora tu al promenila se kompletna ofanzivna 4 tako da ce mu trebati malo vremena . Ono sto je moj utisak je da je sada bolji igrac par puta je sinoc nagovestio ogroman kvalitet konkretno onaj okret kada je umalo prevario albiola , delic sekunde je falio , pa i onaj sut na kraju . Uz to ukrao mnogo lopti , jedino sto je malo nespreman al vec u sled mecu ce to biti bolje . Njegovo prisustvo mnogo znaci za nas , na stranu svi on je jedini nas spic koji uvek moze da stvori sebi situaciju za gol i kojem je jako tesko oduzeti loptu .