Boaći servirao "osvetu" golmanu Mačve!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 20.11.2019.
23:32
Izvor: Sportske.net

Napadač Zvezde promašio penal, pa se iskupio.

Nikola Krstić/Sportske.net
Nikola Krstić/Sportske.net

Povezane vesti

Strelac jedinog pogotka u trijumfu Crvene zvezde nad Mačvom Ričmond Boaći, istakao je da je veoma srećan što je nakon promašenog penala uspeo da postigne gol i reši pitanje pobednika.


"Veoma sam srećan što sam postigao gol i to nakon promašenog penala. Bila je utakmica koju smo morali da pobedimo i nisam smeo da budem neprecizan sa bele tačke, ali sve je to deo fudbala. Prva reakcija nakon toga bila je nervoza, ali sam vrlo brzo bio svestan da moram da se fokusiram na teren, da se pravim kao da se ništa nije dogodilo i da postignem gol. Na svu sreću, uspeo sam u tome i drago mi je što smo prošli u narednu fazu takmičenja", rekao je Boaći nakon meča, prenosi Sportski žurnal.

Napadač iz Gane je želeo da popravi utisak nakon promašenog penala.

"Pre jedanaesterca, golman Mačve mi je rekao da uvek šutiram u levu stranu. Hteo sam da mu pokažem da je u pravu i da postignem gol, ali je nažalost lopta otišla pored stative. Rekao sam sebi da ne sme da se završi na tome, znao sam da moram da postignem gol i pomognem ekipi. Pošlo mi je za nogom i veoma sam srećan zbog toga", zaključio je Boaći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke