Boaći, sad se pokaži! ''Pola Evrope'' dolazi da ga gleda protiv Kelna!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.12.2017.
11:37
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Svoj odličan golgeterski učinak od dolaska u Zvezdu mogao bi da začini i sada kada je najvažnije, u četvrtak protiv Kelna, a svaki njegov potez pratiće skauti iz nekoliko poznatih evropskih klubova.

Epa/Sascha Steinbach
Epa/Sascha Steinbach

Povezane vesti

Ričmond Boaći je već nekoliko meseci na oku brojnih evropskih klubova, a interesovanje za njega postaje sve veće kako se bliži zimski prelazni rok.

Poslednjih dana u pojedinim engleskim medijima ističe se da je Kristal Palas spreman da za Boaćija izdvoji čak 10 miliona funti, a predstavnici ovog kluba biće u četvrtak u Beogradu, kako bi još jednom na delu videli odličnog napadača iz Gane.

Međutim, kako prenosi ''Informer'', oni neće biti jedini. Osim Kristal Palasa, u loži će sedeti i predstavnici još nekoliko premijerligaških (Everton, VBA...), zatim španskih, belgijskih klubova...

S tim u vezi, Boaćijev menadžer Ivica Pavlović je otkrio da za Zvezdinog fudbalera postoji i interesovanje iz Kine.

''Ne treba žuriti. Ako Zvezda prođe u nokaut fazu Lige Evrope, možda neće želeti da pusti Boaćija ni po koju cenu. Polako, videćemo sve. Nekoliko klubova se interesuje za njega. Iz Engleske, Kine i nekih drugih liga'', istakao je Pavlović i najavio razgovore sa Zvezdinim klupskim rukovodstvom po završetku jesenjeg dela sezone.

''On uopšte ne razmišlja o eventualnom transferu, fokusiran je isključivo na važne utakmice koje ima u narednih nekoliko dana. Kad prođu mečevi sa Kelnom i Partizanom, sešću sa ljudima iz kluba i popričaćemo o svemu'', zaključio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Saturday, 02.12.2017
13:25

Ako Zvezda prodje Keln, treba ga zadrzati do leta. Sa njim i Pesicem, sve je moguce. a i cena ce mu biti veca na leto sigurno.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 02.12.2017
12:42

Daj ga Kelnu i cena nece biti vazna a sigurno ce explodirati :))