Boaći proradio baš kad treba! Koga će sad Miloje u špic protiv Totenhema?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.11.2019.
10:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mesec dana posle gola Olimpijakosu i problema sa povredom, Ričmond Boaći juče napravio sjajnu uvertiru za duel sa Totenhemom.

Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP
Beta/Anders Kjaerbye/Ritzau Scanpix via AP

Povezane vesti

Crvena zvezda juče nije uspela da već u prvom poluvremenu slomi otpor Proletera, ali je vrlo brzo u nastavku sve došlo na svoje mesto i aktuelni šampion je na kraju zabeležio rutinsku pobedu u Novom Sadu od 2:0.

Crveno-beli sada mogu mirno da se pripremaju za meč sa Totenhemom, a ono što posebno može da raduje trenera Vladana Milojevića, jeste oporavak Borjana i Boaćija od povreda, ali i odlično iskorišćena šansa MIlana Jevtovića, koji je na maestralan način asistirao Boaćiju kod drugog gola.

Meč sa engleskim premijerligašem je već u sredu na stadionu ''Rajko Mitić'', pa će narednih par dana biti zanimljivo iščekivanje za kog će se špica ovoga puta odlučiti trener Vladan Milojević.

U Engleskoj,protiv istog rivala, to je bio Tomane, koji nije uspeo da se izbori sa odbranom Totenhema, Oavkov ga je zamenio u drugom poluvremenu, dok je Boaći taj meč morao da propusti zbog povrede.

Sada će Milojević imati svu trojicu na raspolaganju, pa je ovoga puta za očekivati da će birati između Boaćija i Pavkova.

Prednost Pavkova je što je prošle godine, baš početkom novembra, postigao na ''Marakani'' ona dva nezaboravna gola Liverpulu, navijači priželjkuju reprizu protiv Totenhema, ali i Boaći je silno motivisan da ovoga puta uradi nešto slično.

''Drago mi je što sam ušao u igru i postigao gol. Svakom fudbaleru je najvažnije da igra, a pogotkom u Novom Sadu sam pokazao da je povreda prošlost. Golovi su ključni za samopouzdanje svakog napadača i želim da budem što efikasniji.

Naravno, timski rezultat je najvažniji na kraju, ali prija mi kada se upišem u listu strelaca. Veliki deo posla uradio je Jevtović, iako je ušao samo minut pre čitave akcije. Izborio se za loptu, sjajno mi asistirao i nije mi bilo teško da je sprovedem u mrežu.

Okrećemo se utakmici sa Totenhemom. Verujemo u sebe i znamo da naši navijači imaju velika očekivanja. Daćemo sve što je u našoj mogućnosti da ostvarimo pozitivan rezultat i uveren sam da ćemo prirediti dobru fudbalsku predstavu'', istakao je Boaći za klupski sajt.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Busi_Zvezdu
Monday, 04.11.2019
09:49

Opet petarda ali ovaj put na "Rajko Mitic" :D Nabaci peticu i nabusi Zvezdicu buhahahah

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
12:03

Proradio hahahahaha...neometan iz peterca.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.11.2019
12:31

Ono kad kao navijac partizana svoj zivot posvetis trolovanju i sirenju partizanski lazi i patoloske mrznje na vestima o Zvezdi, a drugi normalni navijaci partizana stradaju, ali samo nastavi jer mnogo si nam talican.

avatar
skoneee????
Sunday, 03.11.2019
17:46

Pa ovo je dno dna . .😂😂😂😂👏👏

avatar
Südkurve München
Sunday, 03.11.2019
12:00

Hocemo Simica umesto La Pare

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.11.2019
12:29

Ili Jevtovica.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.11.2019
20:18

@povratak kralja, ipak cete vi dobiti Manchester umesto Proletera.

avatar
Südkurve München
Sunday, 03.11.2019
14:49

A moze i vodjin Aleksa

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 03.11.2019
14:36

Вукановић 😉

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
13:55

Hoćemo proleter umesto Totenhema :D