Boaći ponovo van protokola, slede nove analize

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
15:08
Izvor: Sportske.net

Reprezentativca Gane ni danas nema u protokolu za utakmicu koju Crvena zvezda igra na domaćem terenu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Optimistične najave da će Ričmond Boaći biti spreman za prvu utakmicu sa CSKA pokazale su se preuranjenim jer Zvezdin napadač nije bio u protokolu za pomenuti meč, a nema ga ni danas za duel sa Javor Matisom.

Veruje se da trener Vladan Milojević u utorak nije želeo da rizikuje i preuranjeno baci u vatru rovitog napadača, a očekivano je i to da Boaći danas ne bude u timu.

Pre početka utakmice sa Javor Matisom trener Crvene zvezde prokomentarisao je trenutni status Ričmonda Boaćija.

"Boaći ima taj mali problem, još uvek je na nekim ispitivanjima i analizama. Ne bih da dajem neke informacije kada ne znam ni ja tačno. Videćemo u narednih par dana kakva će biti situacija, Do sutra ćemo znati nešto konkretnije da kažemo", rekao je Milojević.

Na osnovu rečenog stiče se utisak da Ričmond Boaći još uvek nije spreman za najveće izazove i pitanje je hoće li biti do srede i revanš utakmice sa CSKA u Moskvi.

Sve dok Milojević ne bude mogao da računa na internacionalca iz Gane u napadu će posao morati da završavaju Aleksandar Pešić i El Fardu Ben.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Đorđević
Sunday, 18.02.2018
01:30

Boace je ozbiljno povrdjen , puko mu je misic lista i znak pitanja da li ce uopste igrati ove polusezone , samo ovi nasi jos nece da obeledane to i rade sve zivo kako bi ga osposobili ali tesko ...

avatar
MALI PLAVI
Saturday, 17.02.2018
17:56

Nek ga sačuvaju za 1/8 finala LE, ovo možemo odraditi i bez njega.