Boaći po starom, Ben oduševio, Zvezda opet pobedila! Ali, šta je opet sa Kangom?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.01.2018.
14:46
Izvor: Sportske.net

Druga pobeda Crvene zvezde u dva dana, Ben debitovao golom i asistencijama, Boaći opet počeo da rešeta.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dan posle pobede nad Grafičarom (5:0), Crvena zvezda je danas na pomoćnom terenu stadiona ''Rajko Mitić'' savladala i ekipu BASK-a rezultatom 4:1.

Ovoga puta, u prvom planu su bili igrači koji su propustili jučerašnju utakmicu, a pre svih novajlija iz Olimpijakosa El Fardu Ben.

Trener Vladan Milojević je od prvog minuta na teren poslao ovu postavu: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Anđelković, Račić, Krstičić, Milić, Radonjić, Ben, Boaći.

Ben je pokazao veliku želju da se nametne, a u 17. minutu je asistirao Nemanji Miliću za vodeći gol crveno-belih - 1:0.

A posle nekoliko propuštenih prilika, dvadeset minuta kasnije prednost crveno-belih je duplirana. Ovoga puta akciju je započeo Anđelković, loptu je potom prihvatio Krstičić, koji maestralno asistira za Boaćija, a ovaj rutinski završava akciju za 2:0.

A onda, u samom finišu prvog poluvremena, još dva gola. Igrao se 45. minut, kada je Ben ponovo demonstrirao odličnu saradnju sa saigračima u napadu, ovoga puta je asistirao Boaćiju, koji još jednom trese mrežu rivala - 3:0.

To nije blo sve, odmah u sledećem napadu BASK uzvraća golom Mehmedovića, koji koristi prvu priliku za svoj tim na ovoj utakmici - 3:1.

Na početku drugog poluvremena dve izmene u ekipi Zvezde - Nenad Milijaš zamenio je Nemanju Milića, a Stefan Hajdin Dušana Anđelkovića. Sredinom drugog poluvremena priliku su dobili i golman Aleksandar Stanković, zatim Strahinja Eraković, Ivan Ilić, Veljko Nikolić, Dejan Joveljić i Milan Pavkov.

Rezultat iz prvog poluvremena ostao je na snazi sve do 87. minuta, kada je El Fardu Ben svoju odličnu partiju krunisao golom za konačnih 4:1, posle akcije Milijaša i Veljka Nikolića.

Ono o čemu se tokom ovog meča uveliko pričalo, jeste neigranje Gelora Kange, koga nije bilo ni juče u sastavu, pa su opet počele spekulacije da će napustiti Zvezdu. Navodno je Sparta ponovo u igri iako je već dovela Rumuna Stančiua.

Inače, današnja utakmica prenošena je uživo na Zvezdinom YouTube kanalu, gde možete da odgledate i snimak ako ste propustili ovaj duel.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Thursday, 25.01.2018
20:30

Pod hitno prodati Kangu, ne znam zasto uprava cuti, ako misli da je iznad kluba, odmah ga sutnuti. Dovedemo Aleksica tu i u Antaliji uigravanje

avatar
3x3
Friday, 26.01.2018
01:03

Ne znam sto svi toliko forsirate Aleksica? Ako mozes ti da mi pojasnis. Samo je prosecan igrac.

avatar
3x3
Sunday, 28.01.2018
13:56

Secam se da je imao odlicnu levicu, ali on tada nije bio medju najboljim igracima lige. Samo je bio talentovan klinac koji je dobijao sansu u Vosi koliko se secam. Po koji put su ovde na sportske objavljivali neke njegove golove s natpisom o zaboravljenom talentu. Ali nikad nije nesto uradio u karijeri. Mislim da mozemo bolje od njega.

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 27.01.2018
10:45

Igrac koji ima takvu levicu, ne moze biti los. Mozda vrati igre iz Vose ovde, ko zna. Ne mora Aleksic, sto se mene tice moze i iz omladinaca, samo da bude dobar.

avatar
Thursday, 25.01.2018
18:17

Samo da se resimo Kange i pesma...

avatar
Pixi G0L iz kornera
Thursday, 25.01.2018
16:20

Odlicno ce biti za Zvezdu ako se Ben brzo uklopi u nasu igru.