Boaći otkrio tajnu svog broja na dresu - Ima veze sa Arsenalom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.10.2017.
15:03
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle pobedonosnog gola u Kelnu, Ričmond Boaći će za tri dana biti velika opasnost i po gol Arsenala.

EPA/SASCHA STEINBACH
EPA/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Crvena zvezda u četvrtak igra utakmicu o kojoj su njeni navijači godinama maštali. Na stadion ''Rajko Mitić'' dolazi londonski Arsenal, a najbolji strelac crveno-belih Ričmond Boaći je maksimalno spreman da nastavi svoju golgetersku seriju.

On na pravi način pristupa ovoj utakmici, ne dozvoljava da podlegne psihološkom pritisku i s tim u vezi je za klupski sajt objasnio kako se priprema za duel sa ''Tobdžijama''.

''Ovo je fudbal i šta god da se dogodi, tako je moralo da bude. Igramo protiv velikog tima, ali na ovoj utakmici ću biti isti kao i uvek.

Daću sve od sebe, kao što to radim svaki put. Siguran sam da i moji saigrači tako razmišljaju.

Zato i kažem da ne osećamo pritisak, ovo je igra. Izaći ćemo na teren i igraćemo svoju igru kako najbolje umemo. Na kraju ćemo videti ko će pobediti'',
izjavio je Boaći.

Svoju posvećenost veri istakao je i ovog puta, govoreći o spremnosti njegovih saigrača za predstojeću utakmicu.

''Pre svega želim da se zahvalim Bogu što su moji saigrači zdravi i što priprema za meč u četvrtak teče po planu. Dočekujemo jednu od najboljih ekipa sveta. Svi smo upoznati sa načinom na koji igra Arsenal, ali ne razmišljamo mnogo o protivniku.

Važno nam je samo ono što mi treba da uradimo na terenu. Naša odlučnost i potpuna koncentracija, kao i agresivnost u igri tokom čitavog meča doneće nam dobar rezultat u ovoj utakmici.

Verujem da se naporan rad uvek isplati. Ukoliko mi nastavimo da se trudimo kao što smo to radili i do sada, uveren sam da je nakon 90 minuta sve moguće'',
jasan je Boaći.

Na kraju je otkrio i jedan zanimljiv detalj. Naime, njegov broj na dresu (14) izabrao je diveći se jednom nekadašnjem asu Arsenala. Pogađate, u pitanju je Tijeri Anri.

''Jedan od mojih omiljenih igrača igrao je za Arsenal. Zbog Tijerija Anrija i nosim broj 14. On je zaista fudbaler kome se divim.

Ipak, ne povezujem to nikako sa ovom utakmicom. Meč protiv Arsenala je moj posao, ono što ja radim kako bih usrećio navijače, kako bi ljudi prepoznali moje ime i kako bi Zvezdi, sa svojim saigračima, doneo pobedu.

Ekipa je na prvom mestu. Želim da pobedimo Arsenal, to bi bila jedna od mojih najvećih pobeda u životu'',
zaključio je Boaći.

Dakle, četvrtak, stadion ''Rajko Mitić'', od 19 časova. To je mesto i vreme kada ćemo videti pravi fudbalski spektakl, a šta je Zvezda poručila navijačima uoči ove utakmice, pročitajte u prilogu.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 16.10.2017
15:40

Englezi nisu svesni sta ce ih na Marakani snaci i kakvu erupciju odusevljenja ce videti kad im ga utrpa Richmond Boaci.