Boaći otkrio kratkoročne planove crveno-belih

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.03.2019.
14:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Uoči prvenstvenog susreta sa Mačvom napadač Crvene zvezde govorio je o planovima ekipe za nastupajući period.

Beta/Dragan Karadarević/Ds
Beta/Dragan Karadarević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu će ugostiti Mačvu u okviru 28. kola Super lige Srbije. Biće to prva od poslednje tri utakmice u preliminarnoj fazi takmičenja.

"Iskoristili smo reprezentativnu pauzu na najbolji mogući način, odmorili smo se nekoliko dana i onda smo zaista naporno trenirali", kaže Ričmond Boaći.

Ukoliko savladaju Mačvu crveno-beli će overiti prvo mesto na tabeli pred početak plej-ofa.

"Ulazimo u finiš sezone, znamo da sada moramo da budemo maksimalno koncentrisani na terenu, kako bismo zadržali prednost koju smo tokom sezone odličnim igrama ostvarili", dodao je Boaći.

Zvezda u finiš preliminarnog dela prvenstva ulazi sa sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Radnički, a Ričmond Boaći kaže da je kratkoročni cilj da se do podele bodova dobiju sva tri meča.

"Još tri utakmice je pred nama do podele bodova i u ovom momentu razmišljamo samo o tome da osvojimo devet bodova i da u plej-of uđemo sa prednošću. Pokazali smo da smo dominantni u našem šampionatu, tako da verujem da ćemo uspeti da ostvarimo svoje ciljeve", poručio je Boaći.

Strelac osam prvenstvenih golova za Zvezdu u tekućoj sezoni već je imao prilike da pogađa protiv Mačve, pa se nada da bi i u subotu mogao da bude precizan.

"Veoma sam srećan što sam deo ove ekipe koja beleži neverovatne rezultate. Zvezda je kao porodica za mene i izuzetno sam počastvovan što sam postao deo istorije u jednom od najvećih klubova na svetu. Za mene je čast i privilegija da budem ovde. Bez ovih igrača i stručnog štaba ne bismo mogli da ostvarimo ovoliko pobeda", zaključio je Boaći.

Utakmica 28. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mačve igra se u subotu, 30. marta, od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 26.03.2019
15:41

Bocko svakom u Srbiji i srpskoj dijaspori je cast sto je deo Zvezde.