Boaći: "Nigde nisam igrao kao u Zvezdi"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.03.2018.
10:14
Izvor: Sportske.net

Ričmond Boaći se oprostio od svojih klupskih kolega, od uprave, navijača... Uradio je to na sjajan način.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ričmond Boaći više nije član Crvene zvezde.

On je prešao u Kinu, igraće za Đangsu Suning, a istakao je na rastanku od crveno-belog dresa da nije lako napustiti ovaj tim.

"Nije lako napustiti ovaj tim jer je ljubav prema njemu veoma velika. Ovo mi je kao dom. Napustiti klub sa kojim ste počeli da stvarate nešto što će zauvek ostati sigurno pogađa pravo u srce. Ipak, fudbal i moj život moraju da nastave dalje", rekao je Boaći.

Najviše je govorio o svojim saigračima.

"Ovi saigrači su mi pružili mnogo i na tome ću im večno biti zahvalan i gledaću na ovaj klub kao na porodicu. Napuštam grupu gde je postojalo jedinstvo, grupu gde su svi dobri ljudi koji su me tretirali kao čoveka. Nije mi bilo lako na rastanku", rekao je on.

Da li je negde igrao bolje? Ne!

"Da, ovo je sezona u kojoj sam najboje igrao u karijeri. Igrao sam i za Juventus i Sasuolo, ali nikad nisam postizao golove kao ovde. Ovo je za mene najveća sezona u fudbalskoj karijeri", istakao je on.

"Doći ovde je bila teška odluka, posebno kada dolazite iz Italije u Srbiju. Kada znam da je Bog uz mene, tu ću ići jer verujem u to. Ako se pojavi mogućnost da se vratim, zašto da ne", rekao je on.

Šta još misli o navijačima Crvene zvezde, upravi kluba, kao i kome ima da se zahvali na tome što je stigao u Crvenu zvezdu, pogledajte u narednom prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 02.03.2018
16:51

Boaci, hvala na svemu. Stvarno je bilo uzivanje gledati Zvezdu kad si ti napadac, kad je Pesic muka pripadne coveku. Neka se zapitaju Donald i Le Talek (posebno Donald jer je i kapiten), a da nije Zvezde igrali bi obojica za klub jacine csk pivare.Boaci je mogao da ode za dz, ali je pokazao da je covek i ostao u klubu koji ga je vratio na mapu i drago mu je da mu se vratilo, potpisace milionski ugovor. PS voleo bih da se vrati u Zvezdu, recimo igra lose u Kini, da Zvezda milion evra, kad je Pesic oko 800 000 i vrati se. Ili ako se ne vrati da uspe u karijeri i zaigra za neki veliki evropski tim.

avatar
Man united
Friday, 02.03.2018
19:28

Чему ово пљување по Пешићу? Одавно нисмо имали два оваква центарфора као што су Боаће и Пешић. И сад због једног кикса одмах Пешић не ваља. Само да те подсетим да се и Боаће пар пута прописно обрукао на европским утакмицама. Зато је уосталом и спласнуло интересовање за њега.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 02.03.2018
15:03

Posle svega samo mogu reci lepo je biti Zvezdas, lepo je biti deo najvece porodice u Jugo-istocnoj Evropi, lepo je biti sa najboljim navijacima na svetu.

avatar
Friday, 02.03.2018
14:36

Neka je tebi sa srecom, majstore! Zasluzio si. I da nam se vratis jednog dana.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 02.03.2018
13:44

Da li sad ad Donald i Le Talek mogu da se pogledaju u ogledalo.

avatar
Al(a)din
Friday, 02.03.2018
12:50

Legendo, dosao godinu dana i usao u legende kluba. Svaka cast

avatar
Vidicnemanja
Friday, 02.03.2018
12:39

Lako mu je bilo da igra kad su svi igrali za njega.U velikom klubu vise dobrih igraca dobijaju lopte pa ce on,proporcionalno dobiti mnogo manje lopti nego u zvezdi.Ako ne popravi realizaciju,postizace manje golova

avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 02.03.2018
15:00

Kako to mislis da su svi igrali samo za njega. Pa Pesic je postigao vise golova od njega.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 02.03.2018
17:08

Oni su veoma retko igrali zajedno.Kad nije igrao boaci,igrali su za pesiica.To je normalno za nase klubove gde nemas mnogo jakih igraca u napadu.Kanga,srnic,radonjic,svi su oni igrali za boacija ili pesica.Tako nece biti u kini.Zato se retko koji nas centarfor u inostranstvo pokaze.Takav je i slucaj Djurdjevica