Boaći: "Nema pobednika bez ljubavi i jedinstva u timu"

Autor: Pavle Knežević
subota 18.11.2017.
19:45
Izvor: Sportske.net

Boaćiju prija što je dao četiri gola, iako kaže da je hteo još. Pred BATE kaže da nema ključnih ili malih utakmica.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ričmond Boaći je posle četiri postignuta gola Radu imao istu poruku kao i uvek - zahvalnost Bogu, ali je rekao i da Crvena zvezda ima vrhunski tim sastavljen od pobednika.

"Igramo dobro i zajedno smo, vidi se da je grupa fantastična, da postoji jedinstvo, odlučnost i ljubav u timu i to je za mene najvažnije. U ekipi bez ljubavi i jedinstva, nijedan igrač ne može da postane najbolji", rekao je Boaći novinarima posle utakmice.

Zvezda je pobedila Rad 6:1, a Boaći se približio svom saigraču Aleksandru Pešiću na dva gola zaostatka na vrhu liste strelaca.

"Hvala Bogu što nam je dao snagu da pobedimo u ovoj važnoj utakmici. Sve golove danas posvećujem Bogu. Saša je bio fantastičan, uvek odam priznanje mojim saigračima, ali danas sve pripada Bogu.

Sjajan je osećaj postići četiri gola. Iako sam dao četiri, hteo sam i pet, jer kad dajete golove, postajete gladni i hoćete još. Ne mogu ništa da kažem osim da se zahvalim svemoćnom Bogu
", rekao je Boaći.

Sledi meč sa BATE Borisovim u Ligi Evropa, i ona može biti ključna za proleće u Evropi.

"Ja ne mislim da je ijedna utakmica ključna, za mene je svaka ista. Čak iako smo danas ubedljivo dobili, igraćemo kao i do sada. Moramo da budemo koncentrisani, rešeni, damo sve od sebe i sprovodimo trenerovu strategiju i mislim da će nam to doneti pobedu", rekao je on.

Svi igrači u Zvezdi govore da nema ključnih utakmica i da u svakoj utakmici treba igrati maksimalno, je l' to nešto što vam trener govori?

"Naš trener je borac, pobednik i uvek veruje da svako ko želi da pobedi, mora da ima isti pristup svakoj utakmici. Što si odlučniji u svakoj utakmici, to si uspešniji. Ne deliš utakmice na male i velike, imaš isti pristup svakoj. Tako se postaje pobednik, to traži od svakog igrača i takav je mentalitet je nešto što nam pomaže", rekao je Boaći.

Ove godine si dao ukupno 37 golova.

"Ne znam koliko sam dao, ali imam vas da to pratite. Ne znam šta  Bog radi, ali šta god da radi, ja to cenim", rekao je Ričmond Boaći.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Sunday, 19.11.2017
00:36

Decko ume polupriliku da pretvori u gol, asistira, ume da umulja loptu kad treba... Odlican igrac zaista

avatar
lemilivoskodi
Sunday, 19.11.2017
00:10

Boaci kralju,aj vidi popricaj sa Bogom i kazi mu da prestane da me j..e svaki vikend ko da sam crkve palio,vidim tebe bas gotivi pa reko'mozda te poslusa,fala matori

avatar
skoneee????
Saturday, 18.11.2017
23:44
avatar
Man.United99
Saturday, 18.11.2017
21:01

Igracina je ovaj Boaci. Ne pamtim kad je takav strelac igrao kod nas

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 18.11.2017
20:56

Kakva ljudina, kakav Gospodin, kakav smeker, kakav golgeter je ovaj Ricmond Boaci.

avatar
Povratak kralja 59
Saturday, 18.11.2017
21:26

Udaj se za njega :D

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 18.11.2017
23:27

Ne mogu jer cuo sam da ce tebe da ozeni.