Boaći: "Ne treba mi snimak, znam da je gol"

Autor: Beta Beta
nedelja 23.09.2018.
23:24
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da je siguran da je postigao regularan gol u večerašnjoj utakmici protiv Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras nerešeno 1:1, u 158. "večitom" derbiju.

"I remiji su sastavni deo fudbala. Nije bilo ono šta smo želeli, ali eto... u ovakvim utakmicama je sve moguće. Bili smo sve vreme koncentrisani. Znam da je gol, pratio sam je. Ne treba mi video da bih se uverio, pratio sam je pogledom", rekao je Boaći novinarima posle utakmice.

Partizan je poveo u 33. minutu golom Rikarda Gomeša, a izjednačio je Ričmond Boaći u 73. minutu, posle sporne situacije, pošto je nejasno da li je lopta prešla gol liniju.

Fudbaler Zvezde Filip Stojković rekao je da Partizan nije iskoristio katastrofalne greške njegove ekipe na sredini terena.

"Pravili smo neke katastrofalne greške na sredini, to nije naš stil igre, ali Partizan nije sve to iskoristio da nas kazni, na kraju nosimo bod kući. Falio nam je Vujadin (Savić), ali mislim da smo ušli jako loše u meč. U drugom poluvremenu smo se dogovorili šta treba da popravimo. Sigurno da nas nije iznenadila njihova igra, znali smo da će krenuti jako. Ušli su bolje u meč od nas, a tako kada bude uglavnom taj koji bolje uđe on i dobije", rekao je on.

Stojković je dodao da su obe ekipe imale po svoje poluvreme, Partizan prvo a Zvezda drugo.

"Tako je bilo i prošle godine na našem stadionu, ali izbegli smo poraz i nastavljamo sezonu bez izgubljene utakmice", naveo je on.

Fudbaler Zvezde Marko Marin zadovoljan je bodom.

"Mnogo smo loše ušli u igru, posle 20 sekundi imali su ogromnu šansu. Nismo uspeli da okrenemo. Sve je bilo negativno u prvom delu. Nisu nas iznenadili, samo smo duge lopte igrali, a to nije fudbal. Dosta je ovaj bod, što nismo izgubili. Pre ne bih bio zadovoljan, a sada sa bodom zadovoljan, igrali smo derbi na strani", naveo je on.

Upitan o atmosferi na tribinama, Marin je odgovorio: "Ništa posebno".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Monday, 24.09.2018
08:18

marin,kafu,causic pa i boaci moraju mnogo bolje jer kvalitet imaju ali i velike plate isto tako..u neku ruku su i preko reda upali u prvih 11 bez priprema sa zvezdom..boaci jeste dao gol ali se nije video ni protiv napolija ni protiv partizana..causic trci kao lud u defanzivi a napred slabo,organizacija igre nista a imamo jovicica kome je namenjeno da samo trci,od causica se ocekuje vise u igri..kafu ko sa marsa da je pao a placen je bas puno..p.s.jel neko video krsticica protiv napolija i partizana se samo sakrivao,mozda mu treba odmor klupa da se odmori i trgne..na kraju,sta cemo sa jevtovicem i srnicem..pa i stoiljkovicem..i pavkov je na ledu..preterali smo sa igracima,mozda bude nezadovoljnih,potreban je balans..verujem ipak u miloja i mrkelu i da i oni uce i sticu iskustvo a zvezda ce biti sve bolja u to ne sumnjam..

avatar
Čeki
Monday, 24.09.2018
02:35

Po meni, greska je Miloja sto nije dao sansu igracima od pocetka koji su duze u klubu i koji su odmorniji, nego odmah u vatru novajlije.

avatar
Okocha
Monday, 24.09.2018
01:24

Svi iz Zvezde su toliko ubedjeni da je gol cist kao suza da su normalno krenuli da izvedu korner i onda Boace video da onaj sudija nesto svira i pokazao prema njemu, kao "e momci nesto se desava" i kad je video da je sviran go, poceo da se raduje... Kada se vidi da je cist go, obicno se odmah krene u radovanje, a kad sudija i dosudi da jeste, ovi sto su primili go se nesto i ne bune mnogo, jer znaju da nisu u pravu...

avatar
Гробар1971
Monday, 24.09.2018
00:45

Da si pošten ne bi ni igrao za njih ! Ti znaš !?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 24.09.2018
00:42

Mogu misliti kakve price bi slusali iz protivnickog tabora da je recimo 158. derbi sudio sudija, a da je clan navijacke grupe Delije Cokot.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Monday, 24.09.2018
00:33

Steta tvoja sto ovakve izjave nigde ne mogu da budu uvazene kao dokaz Hahaha Da je to bio regularan gol (a ovo ti je drugi neregularan za manje od godinu dana protiv nas), zar neko stvarno i iskreno misli da se snimak ne bi pojavio u roku od pet minuta ako ne i odmah?

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 23.09.2018
23:48

Uvedite VAR pa cemo znati.

avatar
Man.United99
Monday, 24.09.2018
10:19

Ne treba ovde Var vec gol tehnologija. To mora podhitno da se uvede

avatar
Real Only
Sunday, 23.09.2018
23:42

I u izjavama se vidi na kojoj strani brda zivi gospoda!!

avatar
Čeki
Monday, 24.09.2018
02:34

Ja ne znam sta je strasno ako je neko ubedjen da je postignut gol, ovo je odluka za suprotstavljena misljenja jer ni vi, ni mi nismo definitivno sigurni. Svako ima pravo na svoje misljenje, pa i kad se ne poklapa s tvojim.

avatar
Čeki
Monday, 24.09.2018
14:05

Ja tvrdim da je gol iako nisam 100 odsto siguran jer iz onog najboljeg moguceg snimka se vidi da je lopta presla skroz pored stative, ali je iskosa (cak je i mesta malo bilo kad je lopta presla). E sad, Boaci je sigurno video bolje od mene jer je bio najblizi, a Milojevic je pricao da je gledao odmah snimak.

avatar
Real Only
Monday, 24.09.2018
12:36

Pa ti branis Boacija, a tvoj komentar se ne poklapa sa njegovim. Kako moze da bude ubedjen, kao i Milojevic, da je lopta presla, kad cak i da je presla to je bilo par milimetara? On iz te pozicije nije mogao da vidi nikako!! Budi gospodin i kazi ne znas da li je gol i kraj!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 23.09.2018
23:39

Pitam se ja Ricmonde kako vi mislite sledecu utakmicu da pobedite Napredak u Krusevcu kad ne mozete partizan. Sa ovakvom motivacijom bolje vam je da ne putujete u Krusvac da ustedimo na troskovima puta.

avatar
Real Only
Monday, 24.09.2018
01:42

Pa lako, svirace vam penal, pa ce Boaci istom tom penalu da se smeje, faulirace ga golman, pa ce on da trci jo 5 koraka i onda ce da se seti da treba da padne da bi protivnik dobio crveni... i tako, vrlo lako.

avatar
M_85
Monday, 24.09.2018
01:53

Auh koja nezahvalnost...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 23.09.2018
23:34

Tako je Ricmonde nema potrebe da se nekima pokazuje snimak kad zbog velike mrznje prema Zvezdi ne veruju ni rodjenim ocima.