Boaći ima poruku za Napolitance: "Mi smo gladijatori!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.09.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Moćna poruka povratnika u redove Crvene zvezde. Evo šta Ričmond Boaći očekuje od duela sa Napolijem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sjajnu uvertiru napravili su fudbaleri Crvene zvezde pred premijerni susret u Ligi šampiona. Tim Vladana Milojevića pregazio je Radnik iz Surdulice (6:0), a posebno su se sinoć istakla pojačanja pristigla poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Povratnik Ričmond Boaći postigao je dva gola i potvrdio da spreman dočekuje utakmicu koja je na programu u utorak uveče.

"Zahvalio bih se Bogu, on je zaslužan za sve što sam postigao u životu, pa i pogotke protiv Surduličana. Srećan sam što sam u Crvenoj zvezdi i posebno bih pohvalio fenomenalnu igru saigrača. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni mojih pogodaka. Golove posvećujem publici, saigračima i stručnom štabu", u svom stilu kaže Boaći.

Pokazalo se sinoć da je Zvezda napravila odličan potez kada je odlučila da bude strpljiva i sačeka da Kinezi daju "zeleno svetlo" za transfer.

"Uvek sam se borio za više. Trenirao sam, radio naporno i stremio ka novim izazovima. Kao što uvek kažem ukoliko mi je suđeno zatrešću mrežu, tako gledam i na sledeći duel. Ako budemo na najvišem nivou, uz dobro poznatu podršku navijača, možemo da ostvarimo naše snove", dodaje napadač Crvene zvezde.

Sledeći duel je na programu za dva dana, na "Marakanu" stiže favorizovani Napoli.

"Napoli voli da igra fudbal, ali mi nismo samo fudbaleri, već i gladijatori. Uveren sam da im neće biti lako kad osete atmosferu na 'Marakani' u režiji naših navijača", poručuje Ričmond Boaći.

Utakmica prvog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i italijanskog Napolija biće odigrana u utorak, 18. septembra, a početak meča zakazan je za 21 čas,

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragan Mrdakovic
Sunday, 16.09.2018
15:54

Sa njima možemo da igramo. Utakmica će da pokaže koliko su dobra Zvezdina pojačanja. Daj Bože da jesu. Slabašan protivnik sa 10 igrača nije merilo. U svakom slučaju Zvezda je takvu utakmicu čekala godinama. Momci će moći da "odmere jatagane na polju širokome "pa kom obojci, kom opanci". Na takvim utakmicama se rađaju veliki igrači.

avatar
Doktor Trax
Sunday, 16.09.2018
12:56

U najorem slucaju bice nereseno.

avatar
ProudKnight
Sunday, 16.09.2018
11:53

Sljedeća utakmica je možda i jedina u kojoj imamo šansu za dobar rezultat. Ne očekujem da će Napoli da pobjedi, štaviše, vjerujem da Zvezda može da uzme tri boda, ako budemo gladijatori i ako nas posreći. Što se tiče PSG-a i Liverpul-a, teško je očekivati bilo šta, ali treba se boriti do kraja. Nikad se ne zna. Pravili su veliki timovi kikseve i protiv lošijih od Zvezde u LŠ. S toga, treba vjerovati i treba se boriti. Ako ništa drugo, bar časno izgubiti.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 16.09.2018
11:46

Boaci maestro,legendo,gladijatori budite i možete samo tako doneti veliku slavu .Navijaćemo za vas iz sve snage i koliko god možemo.Napred Zvezdo,ne daj se,mi smo tu,s tobom.Zvezdo,uloži sav svoj napor i znanje sad...Ako uspete, za nas ste Bogovi koji hodaju.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 16.09.2018
11:30

Gladiatori smo mi Zvezda se nikoga ne boji.

avatar
Südkurve München
Sunday, 16.09.2018
11:19

Bocko, nabij im dva gola imdonesi pobedu

avatar
Sunday, 16.09.2018
10:59

Nabice nam 3-4 komada glat.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 16.09.2018
11:22

Proce kao u Djenovi pre par nedelja!

avatar
Nenad Šmigić
Sunday, 16.09.2018
12:21

nabice nam ?! zasto se deklarises kao navijac Zvezde kada je ocigledno da si navijac Partizana,nijedan Zvezdas ne bi tako nesto napisao,nijedan !!!!