Boaći i dalje na čekanju, Zvezda spremila "Plan B"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.07.2018.
09:15
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije još uvek nije uspeo da realizuje već viđeni transfer Ričmonda Boaćija zbog čega na "Marakani" pripremaju i "Plan B".

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Najbolji strani strelac u istoriji Crvene zvezde najavljen je prethodne nedelje kao deveto pojačanje šampiona Srbije za novu sezonu ali posao još uvek nije realizovan.

Klubovi su se dogovorili, igrač je voljan da se vrati na "Marakanu", ali trenutno posao koči trener Đangsu Suninga Aurelijan Olaroju koji je odlučio da Boaćija stavi u protokol za današnji meč sa Peking Reneom.

Takva odluka je pomalo i očekivana jer se Eder još uvek nije adaptirao na novu sredinu i Olaroju nije želeo da ga odmah baca u vatru.

Očigledno je da se Rumunu ne žuri, želi dobro da proceni situaciju pre nego što donese konačnu odluku o tome koji od petorice stranaca treba da napusti klub. Čak se pojavila priča da bi Đangsu mogao da zadrži Boaćija, a da Ramireza označi kao prekobrojnog.

Zvezda nema mnogo vremena za čekanje. Ukoliko Kinezi budu odugovlačili moraće da se okrene drugim opcijama. "Žurnal" piše da je "Plan B" već spreman ali da još uvek nije izvesno da li će i on moći da bude realizovan.

Ukoliko se Ričmond Boaći ne vrati na "Marakanu", u igri je drugi miljenik navijača, Portugalac Hugo Vieira!

Momak koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Jokohamom ima odrešene ruke za pregovore sa drugim klubovima. Za njega su se već raspitivali PAOK i APOEL, a upravo je to razlog što Zvezdine šanse nisu velike.

Procena je da Hugo Vieira može da izdejstvuje godišnju zaradu od milion evra, a to je cifra koju Zvezda sebi ne može da priušti i zbog toga se na "Marakani" nadaju da im se posao sa Boaćijem neće izjaloviti.

Zvezda večeras igra revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i biće zanimljivo videti koji tim će Vladan Milojević izvesti na teren jer večeras ne može da računa na napadača Nikolu Stojiljkovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Miloš
Tuesday, 17.07.2018
18:34

Zvezdi treba napadac u formi, sa dobrom proslom sezonom. Da napravi prevagu za ligu sampiona. Boaci je prosek, dobar tek za superligu. Neka dovedu nekog od 33-35 godina iz serije A npr.

avatar
Tuesday, 17.07.2018
12:32

meni lično mnogo bolja opcija Boćko nego Hugo!

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 17.07.2018
12:19

A ako Apoel ispadne, a Zvezda prodje sanse rastu, plus mu je bilo sjajno u Zvezdi, pa sto ne ponovo. Naravno, pod uslovom da se Boaci ne moze dovesti.

avatar
SvAšTa_ŠtOnE
Tuesday, 17.07.2018
11:54

Gdje su vam djeca, gdje su vam igraci. Rambo Amadeus kaze :"Te jedno, te isto, te jedno, te isto..." Zamislite tu nemoc kad se trazi Hugo Vieira. Prica se o istorijskom ulasku u LŠ a spremnost da se uloži je da se vrate neki igrači još stariji i još nemoćniji no kad bijahu koju god mlađi... Ima li navijača da pitaju ove ljude što vode klub o čemu se radi? Boaći ništa, onda Hugo, a ako ne dođe Hugo daj Bože, ko je onda rješenje? Sramota. I vi novinari umijete da napišete u naslovu za Ronalda nešto zar ne ili Messi zar ne, a Zvezda želi u LŠ zar ne?

avatar
Doki Daki
Tuesday, 17.07.2018
11:43

Lako je kad država finansira...

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 17.07.2018
10:15

Trener je Kozmin Olaroju, ne Aurelijan.

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 17.07.2018
10:10

Prema vašem tekstu, plan B je angažovanje Uga Vieire, ako Boaći ne bude došao. A to je malo verovatno, jer Vieira traži primanja od 1000 000 evra, koje mi nismo u mogućnosti da mu ponudimo. Znaći, plan B ne postoji...

avatar
deki trbic
Tuesday, 17.07.2018
09:47

ahahhahah :D pa TO SE I OCEKIVALO DA SE NE VRATI, NE ZATO STO NE VOLIM ZVEZDU, ALI COVEK NE BI OPET OVDE U NASU BETON LIGU!!!

avatar
Südkurve München
Tuesday, 17.07.2018
09:42

Vise bih voleo Uga na Marakani, nego Boacija, uz duzno postovanje za sve sto je uradio

avatar
indosrbija
Tuesday, 17.07.2018
09:29

Nije poenta u milion evra nego u tome da nam ne treba,hvala mu na svemu al dao nam je vec sve sto je imao u ponudi,i sklon je povredama,i ne mere se zaraditi na njemu posle,i imamo vec bolje od njega u timu itd itd

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 17.07.2018
09:27

Bolje da dodje Boaci,ako se moze.

avatar
NS SHADOW
Tuesday, 17.07.2018
09:17

Nemojte da ste na kraj srca, kad se vec Bocko ''odrekao'' pola miliona evra, ko kaze da Ugo nece doci da igra za dzabe, ili za 100 ili 200k, reda radi? :-D