Boaći dobro pamti i gol i ubedljivu pobedu nad Napolijem, želi reprizu na ''Marakani''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.09.2018.
14:27
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Boaći priželjkuje scenario koji možda ni najvećim optimistima nije pao na pamet.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pred sutrašnji debi u Ligi šampiona protiv Napolija, povratnik u redove Crvene zvezde Ričmond Boaći prisetio se jedne utakmice protiv Napolitanaca u mlađim kategorijama, dok je još bio član Đenove.

U intervjuu za ''Mondo'', Boaći je podsetio da je njegov tim tada ubedljivo pobedio, a da je on bio jedan od strelaca.

"Igrao sam protiv Insinjea u Primaveri. Sećam se da sam sa Đenovom pobedio Napoli 6:2 i dao im gol, pa bih voleo da se to ponovi", poručio je Boaći.

Naravno, sutrašnja utakmica ne može se porediti tim duelom, ali Boaći, kao i gotovo svi u Zvezdi, ističe da se crveno-beli nisu uplašili ni Napolija, niti imaju strah i od ostalih rivala u grupi, Liverpula i Pari Sen Žermena.

''Kada verujete u nešto, sve je moguće. Mi svi zajedno verujemo u naš tim. Mi smo ratnici i borićemo se do poslednjeg atoma snage. Uvek je važno imati velike ambicije.

Svi timovi koji su se kvalifikovali za Ligu šampiona imaju kvalitet. Imamo jake protivnike u grupi, ali ih se ne plašimo. Verujemo u sebe i sigurno ćemo pružiti maksimum u svakoj utakmici, a videćemo šta će biti na kraju"
, izjavio je Boaći.

Presrećan je zbog povratka u Zvezdu, brzo i lako se uklopio u tim koji je dodatno ojačana u odnosu na zimu, kada se preselio u kineski Đangsu.

''Vratio sam se kući, među svoju crveno-belu porodicu, koja me je uvek volela i podržavala. Sjajno je biti ponovo ovde'', poručio je Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke