Boaći dobio potvrdu, frizura zaista radi!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 17.02.2019.
15:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zanimljiv osvrt napadača Crvene zvezde na jučerašnji duel sa Vojvodinom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Šampion Srbije i lider na tabeli domaće Super lige otvorio je u velikom stilu prolećni deo sezone. Zvezda je pred svojim navijačima savladala Vojvodinu sa 4:0, a Ričmond Boaći postigao je dva pogotka na prvoj takmičarskoj utakmici u 2019. godini.

U osvrtu na jučerašnji meč Ričmond Boaći je zahvalio Bogu i otkrio kakav je uticaj imala frizura na njegov jučerašnji učinak.

"Veoma sam srećan zbog pobede i zbog odlične igre koju smo pokazali. Prvi gol posećujem Bogu, jer sam imao mnogo problema sa povredama prošle godine, dok je ova počela mnogo bolje. Želeo bih da svaki pogodak koji postignem bude kao drugi na meču sa Vojvodinom, samo sam pipnuo loptu i ispratio je pogledom u gol", rekao je Boaći i dodao,

"Čini se da moja frizura zaista radi. Već sam rekao da sam vratio staru frizuru, jer sam je imao kada sam postigao prvi gol u Zvezdi. Nadam se da će ih biti još mnogo", istakao je Boaći.

Internacionalac iz Gane već je stigao do dvocifrenog učinka u prvenstvu. Sa dva gola koja je postigao u meču sa Vojvodinom Boaći je dogurao do deset prvenstvenih pogodaka.

"Ne volim da igram utakmicu, a da ne postignem gol. Čak i kada odigram odlično, ako ne zatresem mrežu osećam se kao da nešto nedostaje. Ako bih davao po dva gola na svakoj utakmici do kraja sezone, bio bih presrećan", poručio je Boaći.

Ono što bi Zvezdinog napadača takođe obradovalo jeste srpsko državljanstvo kojem se očito nada.

"Iskreno cenim što sam u ovom klubu, posle Gane, Srbija je moj dom. Ko zna, možda budem dobio i srpsko državljanstvo koliko se lepo osećam ovde", zaključio je Ričmond Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Monday, 18.02.2019
18:45

S obzirom na konkurenciju u ligi, nije nemoguce da dajes po dva komada na svakoj.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 17.02.2019
17:28

Bocko spremi se za derbi.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 17.02.2019
16:27

Svaka cast za golove,ali opet je juce usporavao napade u vecini slucajeva kad je lopta bila kod njega,o agresivnosti da ne pricam,blagi uzas,nadam se da je to zato sto su mu jos teske noge i da ce me demantovati u derbiju :D barem su mu oni stalne musterije,on im ga meće sa stilom :D

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 17.02.2019
22:33

Добро кажеш, не разумем шта петља, поред Марина и Бена нема шта да размишља, они ће уместо њега:-)