Boaći: ''Bez Boga nema ni pobede''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.11.2017.
20:37
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sa još dva današnja gola, Ričmond Boaći je doneo Zvezdi važne bodove u trci za šampionsku titulu, a ujedno i izbio na vrh Liste strelaca u Superligi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena bilo je razloga za brigu među navijačima Crvene zvezde, ali u nastavku se Ričmond Boaći pobrinuo da sva tri boda ponovo odu na Marakanu.

Zvezda je savladala Čukarički na Banovom brdu sa 2:1, a Boaći je, kao i obično, zahvalio Bogu i na golovima i na novom trijumfu.

''Kao što uvek kažem, bez Boga nema ni pobede, to je moje verovanje. Jako je važno što smo danas došli do nova tri boda nakon teške utakmice u Ligi Evrope.

Uvek ističem da je ovo jedna sjajna i neverovatna grupa igrača i to se videlo i nakon prvog poluvremena kada smo gubili. Ušli smo u svlačionicu i sve što nam je trener rekao je pomoglo da izađemo jedinstveni i snažni da preokrenemo što se i desilo i pobeda je naša'', izjavio je Boaći.

On sada na svom kontu ima 12 superligaških, a ukupno 20 postignutih golova u svim takmičenjima od početka tekuće sezone. Dva današnja je posvetio svom prijatelju.

''Nikada ne možete do pobede sami i ovo što se desilo u drugom poluvremenu je posledica jedinstva, ljubavi, odlučnosti i discipline cele ekipe. Golove posvećujem mom ličnom savetniku i prijatelju, Šradamedu, kome je danas rođendan'', poručio je Boaći.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Monday, 27.11.2017
12:31

Boaci opet reseta i mreze protivnika busi jer pobednik je u dusi. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
Realan_PFC
Monday, 27.11.2017
02:24
avatar
Mad Tiger
Monday, 27.11.2017
00:08

hteo je reci da bez sudija nema pobede ali se ujeo za jezik.

avatar
RašaNoviSad
Sunday, 26.11.2017
23:12

Boaći: ''Bezpomići Sudije nema ni pobede''