Blokiran račun Vojvodine!

Autor: Beta Beta
subota 09.02.2019.
17:45
Izvor: Beta

Vojvodina u blokadi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

 Račun Fudbalskog kluba Vojvodina blokiran je za 800.000 evra, objavio je danas novosadski portal 021.

"Ovaj podatak objavljen je na sajtu Narodne banke Srbije,  i ovo je četvrta blokada računa u 2019.  Do sada su u pitanju bile kraće blokade od nekoliko dana, koje je klub uspešno rešavao”, naveo je 021.

Dodaje se da je razlog za blokadu izvršno rešenje o isplati duga nekadašnjem predsedniku Dragoslavu Vukoviću, koji je klubu davao pozajmice.

Predsednik kluba Dušan Vlaović u petak je rekao da su "veoma" zadovoljni finansijskom konsolidacijom kluba i da je to za sada prilično "uspešno" uradjeno.

Niko iz kluba se nije oglašavao povodom najnovije blokade.

Na sednici Skupštine FK Vojvodina krajem decembra, rečeno je da je neophodno da se klubu u naredna tri meseca obezbedi više od 2.5 miliona evra, kako bi se obezbedila licenca i klub mogao normalno da funkcioniše.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Sunday, 10.02.2019
21:36

Covek, kao direktor kluba, pozajmljivao od sebe, kao vlasnika benzinske pumpe, pare. A sad covek, kao i dalje vlasnik benzinske pumpe, trazi pare nazad on nekog drugog coveka, kao direktora kluba. Nikome nista sumnjivo. Naravoucenije, batali fudbal, pare su na pumpi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 09.02.2019
20:15

Do juče dovodili igrače, a danas blokirani. Zemun do poslednjeg dana nije mogao da registruje igrače, a dovodio ih. zvezdu niko ne sme da dira, a u Partizanu policija tokom čitavog prelaznog roka. Braća zvezdine vođe su oborile rekord u bahatosti u ovom prelaznom roku.

avatar
Silent
Sunday, 10.02.2019
01:02

Tebi je Zvezda oduzela pola zivota znam da je tesko biti navijac malog kluba ali se se posveti tom svom klubicu partizancicu izludices od Zvezde narednih mnogo godina nece vise Zvezda biti u krizi da vi uzmete titule i to uz pomoc toleta i sudija toga vise nema a ti od misli o Zvezdi ne mozes vise spavati boli te sto je na stabilnim nogam i sto se oporavila

avatar
NemanjaVidic No1.
Sunday, 10.02.2019
13:18

Zvezda zaradila 50 miliona za par meseci,nas da dira neko hahahH