Bliži se početak meča u Plzenju, OVOM porukom je legendarni napadač motivisao igrače Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.02.2018.
17:07
Izvor: Sportske.net

Manje od dva časa ostalo je do početka meča u Plzenju. Legendarni napadač Partizana i član stručnog štaba koji predvodi Miroslav Đukić poslao je snažnu motivacionu poruku igračima.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras igraju revanš utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Viktorije iz Plezenja.

Nakon beogradskih 1:1 crno-beli moraju do najmanje jednog gola u gostima ukoliko žele da se plasiraju u narednu rundu takmičenja, a mnogi veruju da Partizan može do tog cilja.

Jedan od onih koji nemaju nikakvu sumnju u izabranike Miroslava Đukića jeste i član stručnog štaba Andrija Delibašić koji je tri sata pre početka meča na "Tviteru" ostavio snažnu motivacionu poruku.

"Baš zato što ste iz nemogućih situacija izlazili kao pobjednici, ostaćete upamćeni, to je već sada jasno, kao generacija pobjednika, generacija za ponos i priču, za mjesto u velikoj istoriji najvećeg kluba na ovim prostorima. Samo nas UČINITE PONOSNIM jos jednom, a znam da hocete", napisao je legendarni napadač crno-belih.

Utakmica na stadionu "Dosan Arena" u Plzenju počinje u 19 časova, a navijači Partizana već su stigli iz Praga i spremaju se za odlazak na poprište revanš susreta 1/16 finala Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Thursday, 22.02.2018
18:53

Hehehe. Koji su parametri koji se vrednuju da li je neki klub uspesan ili ne,da li je veliki ili ne?

avatar
Thursday, 22.02.2018
18:21

Neko je DELIBASIC, a neko zivkovic.

avatar
Nemanjici
Thursday, 22.02.2018
18:21

Ako je on legenda grobara onda stvarno...

avatar
Thursday, 22.02.2018
18:21

Bravo, Andrija!

avatar
Dačo Dačo
Thursday, 22.02.2018
18:19

Igracki kadar partizana je ipak jaci od Pleznja, u najgorem slucaju su jednaki. Ali trener je 0 bodova. Ja zaista ne vidim sta vodeci ljudi partizana(ili bilo ko) vide u Djukicu?! Covek nema fudubalsku i takticku inteligenciju. Niti zna uspostaviti autoritet, niti ima harizmu, niti je motivator. A ni dzentlimen... Secate li se kad se nije pojavio jednom na konferenciji za stampu kad su gostovali zvezdi.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 22.02.2018
18:16

tako je brate Deli!