Bliži se meč odluke, koga će Milojević poštedeti u subotu?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2018.
09:30
Izvor: Sportske.net

Težak test imaće Crvena zvezda pred okršaj sa Pari Sen Žermenom, a dan pred duel sa Napretkom postavlja se pitanje ko će sve biti na poštedi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu igraju pretposlednju prvenstvenu utakmicu u jesenjem delu sezone, poslednju pred meč odluke sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

Kada je krajem avgusta obavljen žreb u "Grimaldi Forumu" malo je ko verovao da će crveno-beli do poslednjeg kola biti u igri za prezimljavanje u Evropi.

Remi sa Napolijem i trijumf nad Liverpulom u Beogradu omogućili su pulenima Vladana Milojevića da sledećeg utorka igraju za plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope i zbog toga treba očekivati da u sutrašnjem meču Crvena zvezda nastupi u "šarenom" sastavu.

Sa velikom sigurnošću može se reći da na terenu neće biti Milana Borjana i Vujadina Savića, a još nekoliko "rovitih" igrača moglo bi da propusti duel sa Napretkom.

Srećom po Vladana Milojevića, kadrovska situacija je sve bolja ali bi zbog duela sa Pari Sen Žermenom strateg Crvene zvezde mogao da "promeša karte".

Gostovanje u Subotici propustili su Srđan Babić, Milan Rodić, Branko Jovičić i Nikola Stojiljković, pa ostaje da se vidi sa kojim snagama Milojević kreće na Napredak.

Utakmica sa Napretkom na programu je u subotu od 19 časova, dok je poslednji meč u grupnoj fazi Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom zakazan za 11. novembar od 21 čas.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke