"Blic-krig" Radničkog za preokret na Čairu, o golu Grbića će se tek pričati!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 21.04.2019.
19:48
Izvor: Sportske.net

Čini se da je arbitar pogrešio kod drugog gola Nišlija.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Radnički Niš ima dva gola prednosti nakon samo nešto manje od deset minuta igre u drugom poluvremenu.

Nakon 1:1 u prvom delu igre, izabranici Nenada Lalatovića su uspeli da preokrenu rezultat u 48. minutu kada je Petar Grbić savladao Kljajića.

Igrači Partizana su se pobunili pošto su signalizirali ofsajd poziciju, pomoćni sudija je prvo podigao, a potom i spustio zastavicu, pa je gol ipak priznat. Nisu se "Crno-beli" pošteno ni smirili, a Nišlije su uspele da stignu do ubedljivije prednosti četiri minuta kasnije kada je Lazar Ranđelović postigao pogodak iskosa sa desne strane.

Pred igračima beogradskog tima je veliki posao ukoliko žele da ostanu neporaženi na Čairu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 22.04.2019
08:30

Doslo vrijeme da i ja kazem: uaaa sudije, Partizan pokraden! :)

avatar
Osijek 51
Sunday, 21.04.2019
21:57

Ne mogu vjerovati da jos negdje postoji dilema da je neko mocan ko patoloski mrzi Partizan odlucio da ga unisti i ponizi. Ovo je najgori Partizan od kada postoji i na tome se ocigledno radi vec nekoliko godina. Sve su ovo posljedice necijeg rada i nerada. Dok je tako ne trazim nikakav alibi, samo bi sarkasticno cestitao Grbicu i Drincicu na zdusnom zalaganju i pokazanoj energiji koja je na nivou njihovog trenera. T o sigurno nisu mogli vidjeti kod bivsih igraca i trenera cz koji su svaku utakmicu protiv svojih perfidno lazirali...TACKA.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 21.04.2019
21:35
avatar
jfvr
Sunday, 21.04.2019
20:37

Утицао је на игру,офсајд као кућа....Партизан очајан.....Управа напоље

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 22.04.2019
12:38

Očajan zato što po onakvom terenu treba tako dobro iskontrolisati loptu i s njom biti brži od protivnika kako bi ga izbegao jer faul na protivničkoj polovini ne postoji, a protivnik non-stop igra odbranu praveći prekršaje. Ovo što je Ivanović dao gol je umetnost u onakvim uslovima. Kako na 3:1 Partizan uspeva da dođe do igre? Tako što je Bojan Nikolić spustio gas, počeo da svira prekršaje u poslednjih 15-ak minuta. Ko ne vidi ovo bolje nemoj da gleda fudbal, a sigurno ne da navija za Partizan jer samo pomaže uništenju Partizana što ćutanjem što besmislenim kritikama.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 24.04.2019
12:44

Sudije, ali pre svega oni koji ih šalju su najveći krivci i za povećanje duga, i za neisplaćene plate, i za nemanje para za bolje igrače, oni uništavaju Partizan suđenjem pomoću koga ga ostavljaju bez rezultate, a bez rezultata nema finansijske dobiti i naravno da će tim svake godine biti slabiji ukoliko se nastavi sa ovakvim suđenjem, i ne samo zato što će klub biti u težoj finansijskoj situaciji već ni igrači neće hteti da dođu u Partizan jer niko ne želi da igra i protiv sudija, da mu sudije uništavaju karijeru. Nikolić i Mirković su zbog toga i napustili Partizan, a Partizan je jedva našao novog trenera koji ustvari nije ni trener jer nigde nije radio kao trener pre. Uprava je kriva što ne može ili ne želi to da zaustavi i spreči, ali nije kriva što Partizan nema skor 32-0-1, a otprilike je takav skor zaslužio ove sezone u SL.

avatar
jfvr
Tuesday, 23.04.2019
16:32

Докле тражити алиби у судијама?Јесте друже он један од криваца....али играмо без енергије,без акција,све неки покушаји као индивидуе.....Управа је крива јер немамо квалитетне играче,повећали су дуг уместо да га смање.....

avatar
Fikan
Sunday, 21.04.2019
20:19
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
20:12

Moja greska za treci gol, nije cak ni njihov dirao nego nas, a faula nije bilo.

avatar
Sunday, 21.04.2019
20:03

Lool. Ofsajdcina.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
19:52

Pogresio je mozda i kod prvog i kod treceg jer je pitanje da li je ona lopta cisto izbijena. Ne znam gde vi gledate utakmicu, ali, da ovaj m.s. toliko ne pozna je fudbal, to je strasno...