''Bleki'' progovorio o Juventusu! Ali i o Barsi...

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.11.2016.
23:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi štoper Partizana oglasio se posle najnovijih informacija o interesovanju italijanskog šampiona za njegove usluge.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tek što se ustalio u startnoj postavi Partizana, 19-godišnji defanzivac crno-belih već se nalazi na meti velikih evropskih klubova.

Poslednjih dana je u prvi plan izbila priča o interesovanju Juventusa, ali i Ajaks i Njukasl bi Nikolu Milenkovića rado videli u svojim redovima.

I napadač Partizana Valeri Božinov je juče u italijanskim medijima potvrdio da su ga zvali iz Juventusa da se raspitaju o kvalitetima popularnog ''Blekija'', ali štoper crno-belih je svestan da sada ne sme previše da ''poleti''.

''Super je kada čujete da se pominje Juve, ali ja jako dobro znam da je predamnom u Partizanu mnogo više posla od onoga što sam do sada uradio. Uostalom, klub je taj koji se pita za sve, a i ja ne žurim u inostranstvo, jer znam da ovde imam još dosta posla.

Takođe, za mladog igrača je bolje da najpre ode u neki manji klub, pa da kroz to iskustvo izađe na veliku scenu. Ne kažu džaba da je jedna utakmica kao sto treninga'',
izjavio je Milenković, a prenose ''Novosti''.

Iako mu interesovanje Juventusa veoma prija, mladi fudbaler priznaje da u Evropi postoji jedan drugi klub o kojem je maštao kao klinac...

''O Barseloni sam maštao kao mlađi, a i Pike je štoper po mom ukusu. Naravno, ne želim da me neko pogrešno shvati i pomisli da se sada zanosim tim razmišljanjem'', naglašava Milenković.

On priznaje da nije očekivao da će se sve oko potencijalnog transfera u inostranstvo tako brzo razvijati, ali naravno, njegove igre na terenu su tome najviše doprinele. Ističe da ima pomoć iskusnijih saigrača, pre svih Balažica i Ostojića, sa kojima iz meča u meč analizira šta je moglo bolje, kako bi još više i još brže napredovao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
09:21

Partizanu treba najmanje jos jedan stoper na zimu ukoliko sportski sektor ne namerava da ubaci Bosnjaka u vatru u prolecnom delu, a narocito ako ne produze ugovor sa GB-om za sta se nadam da ce se desiti i da ga nece produziti. Desni stoper, desni bek i centralni/ofanzivni vezni, to su pozicije koje bismo trebali da pokrijemo adekvatnim akvizicijama, ovom prilikom ne bih o onim igracima koji bi mozda iznenadno otisli i za koje bi takodje trebala zamena. Preda mnom su dve reci.

avatar
Predrag Drobnjak
Thursday, 24.11.2016
04:05

Ne zanosi se, ima pravo da masta i bude ambiciozan, velika karijera je pred njim samo da bude pametan.