''Bleki'' poslao iz Rusije poruku navijačima u Srbiji

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.06.2018.
19:59
Izvor: Sportske.net, RTS

Momak koji je pravo osveženje u našem nacionalnom timu otkrio je večeras kakva je trenutno atmosfera među ''Orlovima'' u iščekivanju utakmice sa Švajcarskom.

EPA/TATYANA ZENKOVICH
EPA/TATYANA ZENKOVICH

Povezane vesti

Mladi srpski štoper Nikola Milenković u nedelju je debitovao u takmičarskim mečevima za ''A'' reprezentaciju Srbije, i to na Mundijalu, ali to mu nije predstavljalo prepreku da pokaže svoj kvalitet. Odradio je odlično posao u odbrani, zajedno sa Duškom Tošićem i ima velike zasluge za trijumf od 1:0 protiv Kostarike.

Dva dana posle, popularni ''Bleki'' je u izjavi za RTS naglasio da u našem timu nema euforije, jer tek treba da se obavi najvažniji deo posla, u duelu sa Švajcarskom, u petak od 20 časova u Kalinjingradu.

''Posle meča nam je bilo drago zbog pobede, ali to je samo korak ka našem cilju. Odmah smo tu pobedu arhivirali i okrenuli se sledećoj utakmici koja je veoma bitna za nas i jedna od bitnijih u našim karijerama.

Dajemo sve od sebe da se pripremimo na najbolji način. Nema mesta euforiji, treba da budemo skromni kakvi smo bili i kada smo došli u Rusiju'', izjavio je Milenković.

Na kraju je izrazio zahvalnost navijačima u Srbiji za veliku podršku koju pružaju našem nacionalnom timu ovih dana.

''Osećamo podršku i želeo bih da se zahvalim narodu na tome. To nam daje još veću želju da damo sve od sebe. Što se mene tiče, srećan sam i ponosan zbog same činjenice da sam sa 20 godina odigrao utakmicu na Svetskom prvenstvu'', zaključio je Milenković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 19.06.2018
22:45

Bleki kralju bog ti dao srece,grobari te nikad zaboraviti nece! Vanserijski potencijal!

avatar
BorgGGMU
Tuesday, 19.06.2018
21:20

Dečko me je oduševio protiv Kostarike. Sa njegovom visinom, smirenošću, hrabrošću, borbenošću ima velike šanse da u budućnisti postane najbolji štoper na svetu.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 19.06.2018
22:26

Ima samo visinu i nista vise, sta vredi kad ga 2x naskace Dzoel Kembel jedno vadi Tosic, a drugi put Bane. Meni se ne svidja, daj Boze da gresim, ali meni je on daleko najslabija tacka nase odbrane. I protiv 3 postave Cilea, spic njihov mu 2x bezi sreca pa je bio neprecizan.

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 19.06.2018
20:12

Samo nastavi da radis Bleki i pazi na greske protiv Seferovica , on ce znati da kazni zato pamet u glavu i slusaj Baneta i Duska .