'Bleki' otkrio recept za novu pobedu nad Crnom Gorom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.11.2018.
19:31
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Prvotimac Fiorentine ističe da "Sokolovi" svakome mogu da naprave problem ukoliko se desi opuštanje.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije u subotu će imati meč loptu u borbi za plasman u Ligu B UEFA Lige nacija. "Orlovima" u goste stiže selekcija Crne Gore u odnosu na koju dva kola pre kraja imaju bod prednosti.

"Igramo pred našom publikom sa jasnim ciljem da ostvarimo dve pobede i izborimo plasman u B diviziju Lige nacija. Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobede i obradujemo naš narod", kaže štoper Nikola Milenković.

U oktobarskom "prozoru" Srbija je savladala Crnu Goru u Podgorici.

"Treba ponoviti izdanje iz prvog meča, pristup na visokom nivou. Uz zalaganje kakvo mora da bude, mislim da rezultat ne može da izostane. Mislim da ćemo odigrati meč kao onaj u Podgorici i pobediti", poručuje fudbaler Fiorentine.

"Sokolovi" u Beograd stižu oslabljeni neigranjem nekoliko izuzetno važnih pojedinaca.

"Sigurno da će doći maksimalno motivisani i sve učiniti da pruže jak otbor. Oni su dobra reprezentacija sa dobrim pojedincima i mogu svakome da naprave problem ako im se to dozvoli. Zbog svega navedenog moramo biti maksimalno skoncentrisani i fokusirani na ono što će se dešavati na terenu", zaključio je Milenković.

Utakmica 5. kola Grupe 4 Lige C u Ligi nacija između Srbije i Crne Gore igra se 17. novembra od 15 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke