Bjekoviću još dve funkcije u srpskoj kući fudbala

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 14.05.2018.
18:40
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Mesec dana nakon što je imenovan za jednog od potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković je dobio još dve funkcije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Pre nešto manje od mesec dana Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije imenovao je Nenada Bjekovića za jednog od potpredsednika srpske kuće fudbala.

Proslavljeni fudbaler i funkcioner Partizana tako se priključio najužem krugu saradnika predsednika Slaviše Kokeze koji su do tog momenta činili Savo Milošević i Dragomir Lazović.

Na današnoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS-a Nenad Bjeković je dobio još dve funkcije koje će u buduće obavljati.

Bivši sportski direktor crno-belih postao je član Odbora za hitna pitanja i Izvršnog odbora FSS, što znači da će u buduće učestvovati u donošenju najvažnijih odluka u srpskom fudbalu.

Izvršni odbor FSS do danas je brojao četrnaest članova, a Nenad Bjeković se priključio Slaviši Kokezi, Branku Stojakoviću, Novici Tončevu, Goranu Bunjevčeviću, Draganu Simoviću, Marjanu Rniću, Ivanu Ristiću, Janošu Žemberiju, Saši Bajčetiću, Dušanu Mrakiću, Draganu Iliću, Dragiši Biniću, Nenadu Rončeviću i Zoranu Šćepanoviću.

Odbor za hitna pitanja činila su šestorica članova, a od danas se Slaviši Kokezi, Goranu Bunjevčeviću, Branku Stojakoviću, Draganu Simoviću, Dušanu Mrakiću i Novici Tončevu priključio i Nenad Bjeković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 15.05.2018
00:05

Slaviši Kokezi, Branku Stojakoviću, Novici Tončevu, Goranu Bunjevčeviću, Draganu Simoviću, Marjanu Rniću, Ivanu Ristiću, Janošu Žemberiju, Saši Bajčetiću, Dušanu Mrakiću, Draganu Iliću, Dragiši Biniću, Nenadu Rončeviću i Zoranu Šćepanoviću - zvezdicin drim tim.

avatar
Kladionicar
Monday, 14.05.2018
19:31

Kakvo drustvance...

avatar
nemam pojma
Monday, 14.05.2018
18:57

Sve je jasno, posebno ovo sa Obradovićem, kad pročitaš imena ovih iz Odbora.