Bjeković oduševljen Partizanom, debelo se "ogrešio" o igrača koji ga je impresionirao!

Autor: Ivan Cvetković
petak 04.10.2019.
13:58
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Bio je skeptičan prema letošnjem pojačanju kluba iz Humske.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nekadašnji golgeter, trener i sportski direktor Partizana Nenad Bjeković istakao je u intervjuu za portal Mocart sport da je oduševljen igrom "crno-belih" od početka sezone.

"Igra Partizana je za uživanje! Ne samo zbog ove utakmice, već je tako od početka sezone. A, 'crno-beli' igraju sve bolje od meča do meča, sve ide jako dobrim putem. Protiv Astane je bilo sjajno. To je bila igra koju svi želimo da gledamo, to je bila igra koju je Partizan negovao kroz istoriju: napadački, na gol više, atraktivno, ali uz dobar rezultat. Ukratko - Partizan igra fudbal", oduševljen je Bjeković.

"Savo Milošević i njegov stručni štab su napravili veliki posao. S obzirom na to da je ovo Savu prvi trenerski posao, da smo sada na fakultetu, dobijao bi samo visoke ocene. Zaista – odlično".

Bjeković se potom osvrnuo i na Umara Sadika prema kojem je, po sopstvenom priznanju, i sam bio skeptičan.

"Da budem iskren, kad je došao i počeo da igra, bio sam i ja skeptičan, nešto mi se tu nije sviđalo. A, onda je počeo da igra sve bolje i bolje i sada, posle svega, moram da kažem da je u pitanju centarfor kakvog odavno nisam video ne samo na ovim našim terenima! To koliko on radi za ekipu, koliko učestvuje u igri, pa to je fantastično! Kažu, promašuje mnogo. Pa, nije to ništa čudno s obzirom na to koliko se troši tokom igre. Mene je ovim do sada - oduševio", priznao je legenda Partizana.

Čitav intervjuu možete pročitati na portalu Mocart sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke