Bivši Zvezdin napadač odigrao prvih 45 minuta za novi klub, trener oduševljen: ''IGRAČINA'!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.01.2019.
21:45
Izvor: Sportske.net, inter.hr

Sjajno je dočekan u redovima hrvatskog prvoligaša.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Andrija Kaluđerović je ove zime ponovo promenio sredinu, a njegova sledeća stanica je hrvatski Inter iz Zaprešića.

Tridesetjednogodišnji napadač je pre nekoliko dana ozvaničio transfer u pomenuti klub, a već je i debitovao u prijateljskoj utakmici protiv Rudeša. Meč je završen rezultatom 2:2, a Kaluđerović je već u drugom minutu meča postigao svoj prvenac u dresu Intera!

Ostavio je odličan utisak na debiju, pa i ne čudi reakcija trenera Samira Toplaka, koji je jednom rečju opisao svog novog napadača:

''Igračina!''

U prvom intervjuu za klupski sajt, Kaluđerović je, naravno, evocirao uspomene i na period proveden u Crvenoj zvezdi od 2010. do 2012, kada mu je trener bio i Robert Prosinečki.

''To se ne zaboravlja. Zvezda je najveći klub u mojoj karijeri, kao što svi u Hrvatskoj žele igrati za Dinamo ili Hajduk, tako se u Srbiji doživljavaju Zvezda i Partizan. U Zvezdinom dresu bio sam najbolji strelac lige, nastupao u večitim derbijima s Partizanom. Nismo tada osvojili naslov prvaka, ali jesmo Kup'', podsetio je Kaluđerović.

Od brojnih inostranih klubova u kojima je nastupao, izdvojio je period proveden u Španiji, ali i Australiju, Novi Zeland.

''Najlepše mi je bilo u Španiji, gde sam igrao za Rasing Santander, te Australiji i na Novom Zelandu. Iskustva su izvrsna, to jednostavno treba doživeti'', poručio je on.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 16.01.2019
02:09

Za njega sam mislio da će biti reprezentativac, da će ostaviti dubok trag u evropskom fudbalu, ali daleko je od toga.