Bivši selektor bodri ''Orlove'' protiv Maroka!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.03.2018.
15:28
Izvor: Sportske.net

Sjajna prilika za novi susret.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Činjenica da će se sutrašnja prijateljska utakmica između reprezentacija Srbije i Maroka odigrati u Torinu ujedno je i prilika da bivši selektor našeg nacionalnog tima Siniša Mihajlović ponovo na delu vidi igrače među kojima su i oni sa kojima je i sam sarađivao u vreme dok je obavljao pomenutu funkciju.

Kako prenosi italijanski ''Tutosport'', popularni Miha će to i učiniti sutra od 20 časova i 30 minuta, za kada je zakazan početak ove utakmice.

Podsetimo, Mihajlović je donedavno bio trener Torina, ali je posle nezadovoljavajućih rezultata došlo do rastanka sa ovim klubom.

Reprezentaciju Srbije vodio je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine, posle čega se posvetio radu u Italiji, gde je pre Torina vodio i Sampdoriju i Milan, a pre angažovanja u reprezentaciji Srbije i Kataniju, Bolonju, Fiorentinu.

Trenutno je na pauzi, iščekujući neki novi angažman. Tu njegovu pauzu pojedini italijanski mediji iskoristili su da ga uhvate u klopku ''Skrivene kamere''. Ako ste propustili, pogledajte u prilogu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
gaja
Friday, 23.03.2018
07:31

...kako je uvek imao lošu sportsku kulturu-kod mene nikad nebi radio sa sportistima , pa i da je neki stručnjak...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 22.03.2018
19:55

Sto bi rekao Miha ovu sam reprezentaciju ja stvorio a njemu igrali Brkic, Djuricic, Stevanovic, Radovanovic, Ignjovski, Scepovic...

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 23.03.2018
10:21

Dovoljno je da se kaze da je u svom mandatu pozvao cak cetiri razlicita tima (ne mogu vise da se setim koliko tacno igraca, ali tu negde je bilo), toliko je njih hteo da isproba u najjacoj selekciji...