Bivši napadač Partizana na "Karađorđu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.07.2018.
17:58
Izvor: Sportske.net

Rukovodstvo fudbalskog kluba Vojvodina izašlo je u susret treneru Veselinoviću i ispunilo mu jednu od želja.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada neće ovoga leta nastupiti u evropskim kvalifikacijama, ali daleko od toga da na "Karađorđu" imaju vremena da čekaju sa pojačanjima.

Nova sezona za Vojvodinu startuje 21. jula i to je razlog što trener Aleksandar Veselinović želi pojačanja što pre.

Članovi rukovodstva zasukali su rukave i završili prvi od nekoliko važnih poslova. "Mondo" piše da je prvi pojačanje angažovano na poziciji napadača i da je u pitanju momak koji je dobro upoznat sa dešavanjima na domaćoj fudbalskoj sceni.

Vojvodina je na poziciji napadača angažovala Ismaela Beka Fofanu, internacionalca iz Obale Slonovače koji je u Srbiji branio boje Partizana i Čukaričkog.

Fofana je u Humsku stigao u leto 2013. godine nakon dve dobre partije u dresu Širaka koji je umalo eliminisao Partizan na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Partizan ga je slao na pozajmice u Ćingdao, a pre dve godine prešao je u Čukarički koji ga je takođe ustupio na pozajmicu Irtišu iz Pavlodara.

Bivši omladinski reprezentativac Obale Slonovače karijeru će sada nastaviti na "Karađorđu" i pokušati da se konačno dokaže u pravom svetlu u srpskom fudbalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke