Bivši Krstajićev pomoćnik hvali Prijovića

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.10.2018.
14:51
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Ali, nije želeo da se upušta u polemiku...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Posle remija u Bukureštu, gde su reprezentacije Rumunije i Srbije igrale bez golova, 0:0, bilo je dosta komentara u vezi sa neigranjem Aleksandra Prijovića, s obzirom da su ''Orlovi'' čitavo drugo poluvreme imali igrača više, a tu prednost nisu uspeli da krunišu i golom.

Pitanje na tu temu postavljeno je i selektoru Mladenu Krstajiću posle meča, a kako je on reagovao možete da se podsetite OVDE.

Krstajićev doskorašnji pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Milan Rastavac odlično je upoznat sa Prijovićevim kvalitetima kroz grčku ligu s obzirom da vodi ekipu Ksantija, a da Prijović nastupa za PAOK, za koji je na šest prvestvenih mečeva od početka sezone postigao tri gola.

Rastavac na pitanje novinara ''Kurira'' nije želeo da se upušta u polemiku zbog čega Prijović u reprezentaciji nema veću minutažu, ali je poslao pohvale na adresu srpskog reprezentativca.

''Nema smisla da komentarišem njegov status jer je to pitanje za selektora. Možemo da komentarišemo nivo u grčkom prvenstvu, sigurno jedan od glavnih igrača. Ima veliki učinak za svoj tim.

Upoznao sam ga kao momka u reprezentativnim akcijama, veoma je posvećena osoba. Sigurno je jedan značajan deo kolektiva'', izjavio je Rastavac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke