Bivši čelnik Partizana opleo po upravi: "Dug veći od 50 miliona evra, klub letos nije imao za pripreme!"

  • Autor: Ivan Cvetković

  • 27. oktobar 2020.

  • 10:14

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Đurić smatra da su sporni i transferi ovog leta.

Bivši čelnik Partizana opleo po upravi:
Foto: partizan.rs
Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić u intervjuu za portal 24sedam istakao da je situacija u klubu veoma teška i da je ukupan dug veći od 50.000.000 evra.

"Ja mislim da će država ispitati kako je stvoren dug od 50 milione evra. Priča se da je i veći. Mora se saznati kako to da Sadik košta 9.000.000 evra, a da na kraju od svega kada se odbije Partizanu ostane milion i po evra jer je navodno transfer bio vredan samo pet miliona. Kako je mali Filip Stevanović prodat Sitiju za samo 8.000.000 evra, a nisu želeli da ga daju ispod 15.000.000. Ja znam, kad sam pregovarao, recimo, za Lazara Markovića. Prodali smo ga 9.000.000, toliko je i leglo na račun. Isto i za Mitrovića kada je otišao u Anderleht. Sve se znalo za razliku od ovog sada što imamo u klubu, ali ne vredi da mi pričamo, jer to ništa neće promeniti katastrofu u klubu. Ko to može jedini da proveri? Pa, država! Dok ona ne uzme stvar u svoje ruke – ništa", smatra Đurić koji je potom optužio čelnike kluba iz Humske za loše poslovanje.

"Ne osećaju oni Humsku, jer su u nju došli kad su dobili funkciju u Partizanu. Ja sam u toj Humskoj od svoje pete godine i sad kad prođem, čini mi se kao da iz onih prostorija ide negativna energija od ljudi koji vode klub u propast. Ne znaju šta je Partizan, baš ih briga za sve osim za njihov profit. I svi ćute! Ni mediji da napišu nešto i bivši asovi ćute, umesto oni da se prvi oglase. Baš sam pročitao šta im je poručio Nikola Ninković. On je jedan od retkih koji je rekao šta misli o njima. Da mu niko ne okrene telefon, da se raspita kako je i da li mu nešto treba posle saobraćajke, a zna se kako je otišao samo da bi Partizan zaradio od njegovog transfera. I to su mu zaboravili! Sramota, bre", jasan je bivši čelnik "crno-belih" osvrnuvši se potom i na aktuelnog trenera Aleksandra Stanojevića sa kojim je sarađivao.

"Stanojević je odličan momak i stručnjak, ali izgoreće ko sveća pored njih. To što se desilo Savi Miloševiću, ista sudbina čeka i Stanojevića. Taj Savo je po ceo dan sedeo na Teleoptiku i rešavao probleme kluba. Letos ne može da ide na Zlatibor da priprema ekipu, jer nemaju para, pa umesto na planini oni radili prvo na Teleoptiku. Ma, haos, totalni! Spasio se kad je rešio da ode, da ih ne gleda više".

Đurić je "potkačio" i Crvenu zvezdu, ali i generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru.

"Zvezda je loš tim. To dokazuju iz meča u meč. Ali, ovaj majstor (op. aut. Miloš Vazura), vadi se na sudije. Pa čas je sudija na derbiju imao poziv koji se ne odbija, čas se šalio i nije to rekao. Pa, zašto sudijama pokrivaš svoju nesposobnost. Dovedi nekog Žuku, Klea, pronađi Dijaru i Moreiru, pa ćeš Zvezdu dobiti bez problema i igraćeš Ligu šampiona", zaključio je nekadašnji predsednik kluba iz Humske.

Baner

  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari