Bitka za Evropu! Napredak zove na 50. srpski ''El Klasiko'' - Ulaz besplatan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.05.2017.
13:34
Izvor: Sportske.net

Praznik fudbala u Kruševcu očekuje nas predstojećeg vikenda.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Svaki duel sa ekipom Radničkog iz Niša u kruševačkom Napretku spektakularno najavljuju, a ovoga puta imaju još više razloga za to.

Pre svega, utakmica 34. kola Superlige, koja će u Kruševcu biti odigrana u nedelju od 19 časova ima ogroman značaj za obe ekipe, s obzirom da se i Napredak i Radnički bore za izlazak na evropsku scenu.

Pobednik ovog derbija ostaće u trci za tu poziciju, dok bi poraženi najerovatnije izgubio šanse da se nada Evropi u preostalim mečevima.

Drugi razlog zbog kojeg će ovaj meč biti poseban jeste činjenica da će ovo biti jubilarni, 50. srpski ''El Klasiko'', pa su u Kruševcu odlučili da nagrade navijače i da im omoguće besplatan ulaz na tribine stadiona ''Mladost''.

Prema tome, očekujemo pravi spektakl i na terenu i na tribinama, pa neka na kraju pobedi bolji.

U prethnodna dva ''El Klasika'' u toku ove sezone, više uspeha imali su fudbaleri Radničkog.  Naime, u septembru je u Nišu bilo nerešeno 1:1, dok je pre dva meseca u Kruševcu Radnički slavio sa 2:1.

Za kraj i podsećanje da Napredak u 50. ''El Klasiko'' ulazi sa šeste pozicije i 26 osvojenih bodova, dok je Radnički peti sa 28 bodova.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Wednesday, 03.05.2017
19:22

Каква Европа?! Младост је већ довољно побегла да ни једни ни други немају шансе. Поготову Раднички, због распореда до краја.