Biti il' ne biti za ''Građevinare'' - Maradona očekuje spektakularnu podršku Radovaca

Autor: Beta Beta
utorak 16.05.2017.
12:07
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Nebojša Petrovič rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Metalca od velike važnosti za njegovu ekipu, kao i da je uveren da će njegov tim uspeti da pobedi i tako izbori opstanak u Super ligi Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Rad će sutra u 36. kolu Super lige Srbije na Banjici dočekati Metalac.

"Građevinarima" je potrebna pobeda kako bi kolo pre kraja šampionata izborili opstanak u najjačem rangu srpskog fudbala.

"Svima je jasno da smo u crvenoj zoni i mislim da je ovo utakmica svih utakmica. Ovo je meč u kom treba da damo svoj maksimum. Imali smo niz razgovora i sastanaka pre ove utakmice, uradili smo sve što je trebalo. Bitno je da uđemo optimistički i napadački orijentisani kako bismo uspeli da iskontrolišemo utakmicu. Celo prvenstvo je sažeto u ovoj jednoj utakmici", rekao je Petrović novinarima u Beogradu.

"Svi zajedno, igrači, navijači i klub, učinićemo sve da dođemo do pozitivnog rezultata. Imaćemo frenetičnu podršku navijača i moraćemo da im se odužimo na jedan odstojanstven način. Verujem da ćemo da osvojimo tri boda i da izborimo opstanak", rekao je Petorvić.

Fudbaler Rada Stefan Vico ocenio je da je predstojeća utakmica najvažnija u sezoni.

"Ovo je najvažnija utakmicau  sezoni. Svi znamo u kakvoj situaciji se nalazimo. Želimo da i naredne sezone igramo u Super ligi, što mislim i zaslužujemo. Od prvog minuta ćemo da grizemo ka toj pobedi koja nam je veoma bitna. Razmišljaćemo samo o toj pobedi", rekao je Vico

Utakmica izmedju Rada i Metalca igraće se sutra od 17.00 na Banjici.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke