Biševac: "Ustao sam na pola večere da gledam Zvezdu, ljudi su me gledali u čudu!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 07.09.2018.
14:35
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Nekadašnji reprezentativac Srbije otkrio zanimljivu anegdotu.

Epa/Telenews
Epa/Telenews

Povezane vesti

Iskusni tridesetpetogodišnji štoper Milan Biševac je napustiofrancuski Mec krajem jula i odlučio da karijeru nastavi u zemlji netoliko poznatoj po fudbalu, Luksemburgu.

Međutim, klub je ostvario istorijski uspeh i izborio nastup u grupnoj fazi Lige Evrope, na tom putu su eliminisali mnogo poznatije timove poput poljske Legije i rumunskog Kluža.

"Nisam mnogo razmišljao. Prvi razgovor sa Flavijom Bekom, vlasnikom kluba, me je oduševio. Rekao mi je kakve su ambicije tima i posle samo pet minuta razgovora sam prihvatio ponudu. Bek se takođe iznenadio, mislio je da će mu biti potrebno više vremena da me ubedi", objašnjava Biševac u intervjuu za Žurnal.

Imao je dosta boljih i unosnijih ponuda za nastavak karijere, ali porodica je bila bitan faktor u njegovoj odluci da ode u Luksemburg.

"Istina imao sam nekoliko ponuda iz Emrata i Katara, gde bih finansijksi bolje prošao i posle dve odigrane sezone da zaradim veliki novac. Prevagnula je porodica da ne odem. Želeo sam da posle mnogo godina počnem više vreme da provododim sa suprugom i sinovima", izjavio je novi igrač Didelanža.

Naravno, veliki uspeh njegove Crvene zvezde i povratak u Ligu šampiona je ispratio detaljno, iako je tada već imao obaveze u novom klubom gde ga je čekao revanš sa Klužom.

"Na pola večere sam ustao i rekao treneru da moram da idem da gledam Zvezdu. Prvo me je pogledao čudno, ali je shvatio. Momcima svaka čast, pokazali su kako se srcem igra za dres Crvene zvezde. Ostvarili su ono što su mnoge generacije pre njih sanjale. Svaka im čast, sada zaslužuju da uživaju", završava bivši igrač Liona, PSŽ-a, Lacija i Crvene zvezde.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ninoslav Krejic
Sunday, 09.09.2018
15:01

Ja ga gotivim mnogo dobar lik kako je raspalio onog Santinija a jeste taj Santini prgav i bezobrazan

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 07.09.2018
17:43

Kakav kralj, kakva ljudina, kakav Zvezdas je ovaj nas Milan Bisevac.