Bio na pragu Fulama, završio u Voždovcu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.09.2016.
20:05
Izvor: Sportske.net

Momak koji je pre samo dve godine bio "na pragu" prelaska u engleski Fulam karijeru će nastaviti u redovima beogradskog Voždovca.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Mesec dana pre zatvaranja letnjeg prelaznog roka 2014. godine iz Jagodine je medijima stigla informacija da se tadašnji levi bek superligaša iz grada na Belici nalazi pred vratima "Krejven Kotidža".

Predsednik FK Jagodina Goran Milanović tada je istakao da je Aleksandar Filipović "gotovo sigurno" novi igrač engleskog Fulama ali do transfera ipak nije došlo i Leskovčanin je ostao u klubu sve do danas.

U smiraj letnjeg prelaznog roka Voždovac je uspeo da angažuje mladog reprezentativca Srbije i da mu omogući da ponovo igra na superligaškom nivou.

Za "Zmajeve" će Aleksandar Filipović biti odlično pojačanje ali ostaje pitanje kako je momak koji se i ovog leta nalazio na meti klubova kao što je Videoton završio u Voždovcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 02.09.2016
21:19

Znači tvrdim, Voždovac je najjači :)))

avatar
Budimo.ljudi
Friday, 02.09.2016
21:09

MENADŽERIJA, bre, upropastila dečka

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 02.09.2016
20:45

pa tako sto je propo kao igrac, cele prosle godine ne moze da se sastavi na terenu ni bleda slika nekadasnje velike nade, i on i Savkovic, Lepovic, Mitosevic, zato je Jagodina zavrsila kako je zavrsila...