Bio je Zvezdina velika nada, sada mora da se dokazuje u trećoj španskoj ligi

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.09.2020.
13:29
Izvor: Sportske.net

Čudni su, ponekad, fudbalski putevi...

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Srpski golman Filip Manojlović je veoma mlad dobio priliku da bude Zvezdin prvi golman, još kao 20-godišnjak, a njegov talenat je u leto 2017. godine prepoznao i španski Hetafe koji ga je angažovao iz Zvezde za 1.25 miliona evra.

Sa španskim klubom je tada potpisao ugovor na četiri godine, ali se još uvek nije izborio za značajniju ulogu u Hetafeu.

Tako je godinu dana proveo na pozajmici u grčkom Panioniosu, a sada ga očekuje još jedna, i to u španskom trećeligašu - ekipi Union Deportiva San Sebastijan (Sanse).

Za očekivati je da tu ima veliku minutažu, ali i dalje je veliko pitanje da li će i posle toga dobiti priliku u Hetafeu, ili će morati da potraži novu sredinu.

Podsetimo, Manojlović je bio prvi golman Zvezde na početku sezone 2017/18, a onda ga je od utakmice sa praškom Spartom u kvalifikacijama za Ligu Evrope zamenio Milan Borjan, koji je i danas neprikosnoven na Zvezdinom golu i jedan od najzaslužnijih za tri veoma uspešne Zvezdine šampionske sezone.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Monday, 28.09.2020
14:07

Nekad smo znali da prodamo apsolutno nedokazanog igraca, sad igrace koji su odigrali sasvim korektno utakmice u LS protiv konkurentnih protivnika ne mozemo uopste da prodamo.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 28.09.2020
15:01

U pravu si,to je zbog toga sto se neki ljudi bave poslom koji ne umeju da rade.U Zvezdi su takvi na kljucnim mestima. Zato ce Zvezda da jako ,ali jako da to tragicno prezivi.Ako prezivi ?

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 29.09.2020
08:45

Prezivjeli smo Dan-Tanu i Toplicu Spasojevica, prezivjecemo i ove.