Bio je na udaru kritika posle derbija, ali on je i dalje najbolji srpski sudija, UEFA je to opet potvrdila

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2019.
18:27
Izvor: Sportske.net

Još jedno veliko priznanje, nastavlja da napreduje bez obzira na ovdašnje kritike.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Od večeras su ponovo aktuelne utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a osim naše reprezentacije, na delu ćemo videti i u poslednje vreme našeg najboljeg sudiju Srđana Jovanovića.


Zanimljivo, ovo će Jovanoviću biti prva utakmica posle 161. večitog derbija, kada je bio na udaru kritika zbog odluke iz sredine drugog poluvremena kada je dosudio prekršaj Žandera nad golmanom Partizana Stojkovićem, u situaciji kada je neposredno posle pomenutog duela Milunović zatresao mrežu.

Očigledno, UEFA mu na tome nije zamerila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 10.10.2019
18:48

Imao je nekoliko grešaka kao kad nije pokazao prvi žuti Baoćiju za start đonom na Stojkovića, to je bitna greška jer bi od 60. minuta zvezda igrala sa igrača manje kada je Boaći dobio (drugi) žuti karton kao i nekoliko kontranapada Partizana koje je zaustavio bez razloga, ali opet najbolje suđenje otkad znam za Večiti derbi - očigledno je to razlog da zvezda ne šutne u okvir gola Partizana. Sudijska komisija sastavljena od zvezdinih sudijskih zvezda Jovanetić, Radojičić, Vujović, Karadžić naravno nije zadovoljna suđenjem Srđana Jovanovića jer zvezda nije pobedila, za njih je sudija položio samo kad zvezda pobedi, kad ne pobedi onda sudija biva kažnjen i zato takvi ljudi moraju da odu iz srpskog fudbala ne bi li se reinkarnikao i da im zauvek bude zabranjen pristup istom. Naravno oni su sami od sebe došli i zato zvezda mora da bude kažnjena izbacivanjem u beton ligu.

avatar
Man united
Friday, 11.10.2019
15:40

Која си ти комедија. Јованетић који нас је урнисао на 138. дербију. Онакво очигледно сакаћење једне екипе мислим да није виђено нигде. Радојичић који је у више наврата релативизовао Партизанов лоповлук. Вујовић који је редовно навлачио за Партизан, а на крају каријере добио и дрес од њих. Плус Караџић Гробар. Скупила се екипа, прави Звездаши, нема шта...

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 10.10.2019
18:37

Ipak evropa bolje zna.
Dok su mali Radojica i Raka trabunjali neke nebuloze.
Takve nebuloze smo videli i posle zadnjeg kola gde su se "pohvalile" glumacke sposobnosti Bena i Vukanovica.
Kakav Hoakim Finiks, ovo dvojica su prvi favoriti za Oskara.