Bio je na meti Partizana, karijeru nastavlja u Norveškoj

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.02.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Momak koji je pre povratka Vladimira Stojkovića u Humsku participirao kao moguće pojačanje crno-belih karijeru nastavlja u Norveškoj.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Golman fudbalskog kluba Voždovac Zoran Popović (29) karijeru će nastaviti u Norveškoj, potvrdio je za "Žurnal" sportski direktor "Zmajeva" Goran Grkinić.

"Danas bi golman Popović trebalo da i zvanično zaduži dres norveškog Bodo Glimta", rekao je Grkinić.

Iskusni čuvar mreže proveo je najveći deo karijere u Voždovcu ali je osim "Zmajeva" nastupao još za Beograd, Vojvodinu i Napredak.

Od leta 2015. godine standardan je na golu "Zmajeva", a dobrim igrama privukao je pažnju Partizana koji ga je želeo u svojim redovima ali do transfera nije došlo jer se u Humsku vratio neprikosnoveni Vladimir Stojković.

Pored Zorana Popovića Voždovac su ove zime napustili Saša Ivković (Maribor), Marko Putinčanin (Vojvodina), Aleksandar Filipović (BATE Borisov) i Dejan Georgijević (Ferencvaroš).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 12.02.2018
11:46

Cetvorica manje-vise najboljih igraca im je otislo, a S. Drazic koji je letos otisao u Mehelen je u medjuvremenu postao slobodan igrac, o cemu se tu tacno radi? Njega klubovi mogu da dovedu i danas i narednih dana...