Bio je "crna tačka" Super lige - Pogledajte kako danas izgleda teren u Subotici!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.12.2018.
15:24
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za prvi meč koji će fudbaleri Spartaka odigrati na preuređenom terenu u Subotici.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

"Gradski stadion" u Subotici još uvek ne izgleda kao savremen sportski objekat, ali je u prethodnih nekoliko meseci urađen veliki posao da sportisti imaju bolje uslove za njegovo korišćenje.

Tribine i dalje izgledaju ruinirano, ali zato teren i atletska staza plene svojim izgledom i predstavljaju melem za oči publike.

Što je još važnije, fudbaleri i atletičari koji ubuduće budu koristili teren i tartan stazu na "Gradskom stadionu" u Subotici neće imati nikakvih primedbi.

Fudbaleri Spartaka danas su odradili trening na novoj travnatoj podlozi na kojoj će u sredu ugostiti aktuelnog šampiona Srbije u okviru 19. kola Super lige.

Svi se sećaju da je teren Spartaka bio "crna tačka" Super lige, ali to sigurno neće više biti posle svega što je urađeno.

Pored radova na terenu i atletskoj stazi renovirane su i svlačionice, pa posle svega možemo da kažemo da će bar sportisti imati adekvatne uslove za rad na "Gradskom stadionu" u Subotici, a publika će morati da se strpi još neko vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Monday, 03.12.2018
20:23

Ovako je taj teren i atletska staza izgledao i '98, dok sam ja išao u srednju školu, ali od tad nisu ništa ulagali u održavanje. A tribine su užas teški!

avatar
Stabber
Monday, 03.12.2018
19:27

Rupa je i dalje kao i svi nasi stadioni, 5 nivoa smo ispod najosnovnijeg UEFA standarda

avatar
ddr16
Monday, 03.12.2018
17:38

hvala bogu,konacno da urade to,stvarno je vec bilo nemoguce da se igra tamo cim zahladni malo.
inace,ovo treba uraditi na vecini nasih stadiona,trebalo je verovatno i pre reflektora,jer na nekim njivama ne moze da se igra normalan fudbal

avatar
DekiStankovic5
Monday, 03.12.2018
16:32

Odlicno,da mi to isprobamo I zgazimo Ih naravno.Salu na stranu osnovni nas cilj I prvi po redu trebao bi da bude travnata podloga,ne samo u Subotici nego svugde jer su tereni katastrofa u 90 posto slucajeva.Ali daj prvo taj Var da resi sve nase probleme,odnosno probleme Partizana,Pantica I njihovih navijaca.

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 04.12.2018
13:54

Normalno da smo za var i vi biste bili da vam sude kao nama,nego vam odgovara pa cutite...sto sad ne pevate ne treba nam placena titula?