Binić kažnjen zbog vređanja predsednika Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.06.2018.
10:03
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Disciplinska komisija FS Srbije novčano je kaznila člana Izvršnog odbora zaduženog za regularnost takmičenja u Super ligi Dragišu Binića zbog vređanja predsednika Partizana Milorada Vučelića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Postupak koji je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula sredinom marta protiv Dragiše Binića okončan je izricanjem novčane kazne članu Izvršnog odbora FS Srbije.

Prijavu protiv Dragiše Binića podneo je potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, a Komisija je utvrdila da je član IO FSS zadužen za regularnost prekršio Disciplinski pravilnik FS Srbije.

Dragiša Binić je krajem februara tekuće godine u jednom od dnevnih listova vređao predsednika Partizana Milorada Vučelića konstatacijom "da nije dorastao funkciji koju obavlja, da je slučajno tu, kao i da ga je neko na tu funkciju postavio".

Pored toga, Dragiša Binić je u tekstu širio neistine i klevetao Milorada Vučelića izjavama da "predsednik FK Partizan zamajava narod i da svojim izjavama izaziva tuče navijača na ulicama".

U obrazloženju odluke Disciplinske komisije FS Srbije navodi se još da je Dragiša Binić kažnjen novčano, sa 150.000 dinara, a ne zabranom vršenja dužnosti od najmanje 6 meseci jer su u obzir uzete olakšavajuće okolnosti i činjenica da Binić nije pravio iste prekršaje u prošlosti.

Odluku o kazni možete pronaći u prilogu.

Binic kazna
Binic kazna
FK Partizan

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 09.06.2018
09:26

Dragiša Binić ne treba da bude kažnjen zbog Vučelića jer je u pravu već treba da bude kažnjen za sudijski kriminal koji se cele sezone dešava.. Sakaćenje Partizana i guranje Zvezde.. Za to treba da odgovara..

avatar
svetski prvaci 1991
Friday, 08.06.2018
18:30

Binic je u pravu. Vucelic celoga svog zivota zamajava narod i to jos debelo naplati.On blage veze nema o fudbalu,to i vrapci znaju.Ali njina stvar.

avatar
AlexPFC
Friday, 08.06.2018
17:35

Veoma zanimljiva odluka FSS-a.

1). ''nije dorastao funkciji koju obavlja'' - potpuno tačno, cele sezone nije bio sposoban da istera svoju nameru do kraja i otpusti Miroslava Đukića. Podlegao je pritisku i tom prilikom morao da istrpi ''šamar'' od osobe koja maltene ne zna ni da priča.
2). ''slučajno je tu'' - netačno! Nije tu slučajno već potpuno planski postavljen da bi se kad god zatreba zahvaljivao, čak ako je potrebno i za kiseonik koji udiše.
3). ''neko ga je na tu funkciju postavio'' -Jok, nego je jedno jutro krenuo na pijacu pa onako sa sve cegerom spontano odlučio da malo skrene sa puta, svrati do stadiona JNA i zauzme fotelju :)
4). ''bombastične izjave kao povod tuče među navijačima'' - netačno! Navijači se biju između sebe jer država nema volje ili snage da spreči kriminal na tribinama pa se navijači tuku zbog kriminalnih radnji i borbi za narko tržišta i klijentelu a ne zbog fudbala i boljeg navijanja.

Nakon svega ovoga, pravedno bi bilo da se kazna prepolovi na 75,000. Ovu odluku doživljavam kao vid kompenzacije za sve ono loše što je urađeno Partizanu tokom prošle sezone pa su morali da nađu žrtvenog jarca da to nekako i proguraju. Ubuduće neka Dragiša ćuti, klima glavom i prima platu koja mu sleduje.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Friday, 08.06.2018
10:09

Pravio je mnogo gore...