Bilja prepustila mikrofon Sumi i Tavambi, njihove poruke oduševiće navijače!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.07.2018.
13:43
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Partizanova portparolka pružila priliku dvojici Partizanovih fudbalera da jedan drugom postave pitanja pred kamerama klupske televizije. Oni su i ovaj zadatak vrlo profesionalno obavili.

Screenshot, Youtube/Danas Conference Center
Screenshot, Youtube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Kao što možete da vidite u prilogu, prvi se u ulozi novinara našao Sejduba Suma, koji se zvanično obratio svom dugogodišnjem prijatelju, od prošlog leta saigraču u Partizanu, Leandreu Tavambi.

''Gospodine Tavamba, želim da vas pitam šta mislite, kakva će biti nova sezona?''

''Mislim da je atmosfera tokom pripema sjajna i nadam se da će biti takva i tokom naredne sezone, što bi nam pomoglo da damo maksimum na terenu i nadam se da će Partizan uzeti sve trofeje u Srbiji''.

''Da li misliš da ćeš se vratiti u pravu formu?''

''Ja vredno radim svakog dana, nadam se da ću biti 100 posto spreman, nadam se da ću biti još bolji u odnosu na prethodnu sezonu''.

A onda je došao red da Tavamba postavi pitanja Sumi.

''Suma, želim da ti čestitam na angažovanju na treninzima i veoma sam srećan što vidim da si fokusiran na obaveze i da pokazuješ svakog dana želju da budeš sve bolji. Znamo se odranije, prošle sezone si bio možda na 50 posto svojih kvaliteta i nadam se da ćeš u sledećoj biti vrlo brzo na 100 posto. Šta ti misliš o tome i o sledećoj sezoni?''

''Kao što si rekao, mislim da će sve biti drugačije nego prošle sezone. Ti znaš koliko ja mogu, ali kako sam već rekao ranije, sve dolazi iz glave, videćemo šta će biti posle priprema'', zaključio je Suma, posle čega mu je Tavamba uputio reči velike podrške.

''Želim da ti kažem da imaš maksimalnu podršku cele ekipe, sve ćemo učiniti da te podržimo i znamo da možeš da nam doneseš mnogo dobrih stvari''

''Hvala'', uzvratio je Suma, a u prilogu pogledajte početak njihovog razgovora.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke