Bilić opet biranim rečima o Partizanu

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.11.2014.
16:23
Izvor: Sportske.net

Iako je njegov tim i u Beogradu dominirao, i lako slavio sa 4-0 protiv srpskog vicešampiona, trener Bešiktaša Slaven Bilić pred novi duel sa Partizanom u Istanbulu upozorava da su beogradski crno-beli ozbiljan protivnik.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle ubedljivog trijumfa u prošlom kolu u Beogradu, Bešiktaš je sada još veći favorit u odnosu na naš Partizan.

Ipak, možda bi to breme favorita moglo da Turcima predstavlja i određeni pritisak pred njihovim navijačima, pogotovo jer su prethodna dva meča u nacionalnom šampionatu Turske izgubili, od Ercijespora i Fenerbahčea.

Zato je i trener Slaven Bilić na današnjoj konferenciji za medije upozorio da njegov tim u četvrtak čeka ozbiljan rival, ne želeći da posle beogradskih 4-0 ni na koji način potceni ekipu Partizana.

''Ovo je veoma važna utakmica za nas. Još tri meča nas očekuju u prvoj fazi takmičenja, a mi za sada dobro stojimo na tabeli. Partizan smo u prethodnom meču pobedili sa 4-0, ali sada postoji rizik od nekakvog našeg samozadovoljstva.

Sutra je novi dan, igramo protiv ozbiljnog rivala i moraćemo da prikažemo bolju partiju nego u prvom meču, kako bi ostvarili još jednu pobedu. A pobeda nas značajno približava našem cilju'',
istakao je trener Bešiktaša.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke