Bilans sudije Nikolića u Lučanima - Četiri penala i 11 kartona

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 18.05.2017.
12:59
Izvor: Sportske.net

Zaista burno je bilo juče u Lučanima, fudbaleri Napretka bili u dilemi da li da napuste teren. Evo i zbog čega...

Screenshot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Duel dve ekipe koje su se borile za izlazak na evropsku scenu pripao je domaćoj ekipi Mladosti koja je sinoć u Lučanima savladala Napredak sa 3:2.

Utakmica je bila dopadljiva, i jedni i drugi su želeli pobedu koja donosi istorijski uspeh, pa je zaista imalo šta da se vidi.

Ali, nažalost, posle meča se najviše govori o sudiji Bojanu Nikoliću, koji je svojim odlukama toliko razbesneo Kruševljane, da su u finišu meča, posle drugog dosuđenog penala za Lučance, odbijali da nastave utakmicu.

Ipak, posle kraćeg premišljanja gostiju, meč je ipak nastavljen, a Milan Bojović je sa bele tačke postigao pobedoosni gol za konačnih 3:2. Ujedno, bio je to njegov het-trik. Prvi gol je postigao iz slobodnog udarca u četvrtom minutu, a drugi iz jedanaesterca u 55.

Zanimljivo je i da su oba gola Napretka postignuta sa bele tačke, oba puta je siguran bio Šljivić.

Ono na šta su Kruševljani najviše besni, jeste taj poslednji dosuđeni penal koji je i presudio, ali i neke prethodne odluke sudije Nikolića koji je možda mogao i još koji put da pokaže na belu tačku u korist gostiju.

U prilogu su detalji sa te utakmice, sa YouTube kanala Superlige, adodađemo još i da je sudija Nikolić pokazao ukupno 11 žutih kartonaakterima ove utakmice - četiri domaćim i čak sedam gostujućimigračima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Thursday, 18.05.2017
19:04

Pa zato sto su svi u Srbiji placenici, zato nam je ovakva i drazava, trebala bi Amerika i Nato da nas zbrisu sa lica zemlje. Prodali bi kevu za par hiljada cak i stotina evra.

avatar
Thursday, 18.05.2017
14:03

Koliko golman ima pravo da napravi penala pre nego da dobije žuti? Sramota! Dva penala skrivio, dva žuta i crveni. Sad je jasno zašto se Mladost nije bunila za 4 izmišljena ofsajda na maloj Marakani.