Biće promena - Krstajić otkrio dve loše, pa dve dobre vesti pred duel sa Litvanijom!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.11.2018.
18:12
Izvor: Beta

Novi kadrovski problemi, ali selektor ima viziju za budućnost.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da njegova ekipa u odlučujuću utakmicu protiv Litvanije u Ligi nacija ulazi sa željom "da pečatira" prvo mesto.

"Došli smo u poziciju u kojoj smo i pre početka želeli da budemo. Sutra moramo da pokažemo kvalitet protiv Litvanije, da uknjižimo nova tri boda, da pečatiramo to prvo mesto i budemo prvi u Ligi nacija", rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.

Srbija će sutra u šestom kolu Grupe četiri Lige nacija "C" dočekati Litvaniju na stadionu Partizana.

"Igrači su svesni u kakvoj smo situaciji, armosfera je dobra, pobedili smo Crnu Goru po drugi put. Utakmica neće biti laka, jer igramo protiv ekipe koja nije uzela nijedan bod... Pre takmičenja niste imali veru u ove momke, iako su bili na Svetskom prvenstvu, stoga mi moramo da odigramo maksimalno angažovano, da ostvarimo cilj, a to je da budemo prvi u grupi. Zaslužili smo to jer smo najbolja ekipa", rekao je selektor Srbije.

Krstajić je rekao da je nastup Nemanje Matića na sutrašnjoj utakmici upitan, jer ima stomačni virus, kao i da je Aleksandru Kolarovu ponovo otekao prst koji mu je bilo nedavno polomljen. 

"Vraćaju nam se Ljubomir Fejsa i Milan Rodić i oni će konkurisati za tim, a za Matića i Kolarova ćemo tek videti", rekao je on.

Selektor Srbije je dodao da ima još dosta mesta za napredak ekipe, koju nekada diktiraju povrede i suspenzije, kao i da ima "viziju" tima za budućnost, ali da o tome ne želi da priča pre utakmice s Litvanijom.

Upitan da prokomentariše koga bi voleo da Srbija izvuče na eventualnom žrebu Lige nacija i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Krstajić nije želeo da priča.

Utakmica izmedju Srbije i Litvanije igraće se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 20.11.2018
01:06

'bice utakmica jako teska oni nisu uzeli ni bod' :) covek dominacija!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 20.11.2018
15:44

Slazem se da ce vreme pokazati, ali nekako moje misljenje da su se Milenkovic i Veljkovic bas uklopili i da ne bi trebalo da ih diramo.
Ajde da stavimo sve desne bekove koje imamo: Rukavina, standardan u Astani (ekipi koja igra LE), Miletic igra u Partizanu, plus nije klasican desni bek, cuveni Gajic bog zna kad je odigrao zadnju ozbiljnu utakmicu, decko prvo nek zasluzi da sedne na klupu za rezervne igrace u Bordou,...
Za Tadica stoji da je u zadnje vreme losiji, ali i takav nasa igra zavisi od njega. Nadamo se d ace se vrati u formu iz kvalifikacija za SP, naravno da pricam o formi za rerpezetnaciju, posto me ne zanima kako igra u klubu, a igra savrseno.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
19:40

Kad ce oprostajna utakmica za Ivanovica? Pobogu, ljudi, on nam je rekorder!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 19.11.2018
19:24

Taman neka njih dvojica zaigraju umesto ove dvojice, ali, neka malo svoje mesto drugima prepuste i Rajkovic, Rukavina, Veljkovic, Tadic, Gacinovic i Mitrovic...

avatar
nenadnenad1234
Monday, 19.11.2018
19:42

Oces da kazes da su Spajic i Vukovic bolji od Veljkovica? Ko da igra umesto Rukavine? Ko nam je to kreativiniji od Tadica?...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 20.11.2018
09:20

Vukovic nije, a Spajic moze da igra i desnog beka, nista nece faliti:-D Jovanovic- Gacinovic (Spajic), Milenkovic, Spajic (Veljkovic), Rodic- Zivkovic, Maksimovic (Lukic), Fejsa, Ljajic (on je kreativniji i bolji od Tadica ma sta vi pricali)- Prijovic, Jovic. I nemoj da me pitas kako to da Gacinovica stavljam na beka.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 20.11.2018
04:50

Meni se Veljkovic nesto ne svidja,moje misljenje,sto ce se pokazati protiv jacih,za Spajica mislim da je bolji a Vukovic svakako ne.Umesto Rukavine moze da igra svako,daj da stavimo na papir sve internacionalce sto imamo desne bekove pa da vidimo,a prvi treba da igra Gajic,kad ako ne sad protiv ovih smesnih ekipa,nemam nista protiv Rukavine al mator je a nije nam neki bitan sraf da bi smo ga drzali u ovim godinama,a kao pravimo tim,podmladjujemo.Sto se tice Tadica,njega bih na klupu,slazem se ja on je kreativan sve stoji,ali pogledaj njegov odnos prema dresu,covek se utripovao da je velika zvezda,gledaj kako igra,usporava napade,davi loptu,protinje sam sebi kroz noge I to vec duze vreme radi,ne znam,nervira me opasno I ne svidja mi se ko igrac,nije konstantan I smatram da ne shvata ozbiljno dres svoje zemlje kao I vecina,to nam je glavni problem,al on nekako se izdvaja.