Bezrazložna strahovanja - Partizan perfektno odradio posao!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.11.2017.
21:09
Izvor: Sportske.net

Strahovanja da bi na utakmici Partizan - Skenderbeg moglo da bude incidenata pokazala su se bezrazložnim. Crno-beli perfektno organizovali meč.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Šampion Albanije vraća se iz Beograda praznih šaka ali niko od članova ekspedicije Skenderbega neće imati na šta da se požali posle utakmice sa Partizanom.

Meč četvrtog kola grupne faze Lige Evrope u Humskoj protekao je u najboljem mogućem redu i posle svega viđenog Partizan zaslužuje da mu se oda priznanje na svemu što je uradio u pripremi utakmice.

Pisali smo još pre početka utakmice da su mere obezbeđenja bile podignute na najviši mogući nivo, a posebnu pažnju zaslužuje ponašanje navijača na tribinama.

Navijači su poslušali savete, pokazali da vole Partizan i da mogu da vode računa o klupskim interesima kada to žele, pošto večeras nije mogao da se čuje nijedan pogrdan povik niti bilo šta drugo što bi nanelo štetu šampionu Srbije.

Posle svega viđenog ostaje da se čestita čelnicima Partizana, ali i fudbalerima koji su na terenu izborili veliku pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 03.11.2017
09:19

Ovo je tek pola posla...

avatar
Povratak kralja 59
Friday, 03.11.2017
01:20

Ovakvo ponašanje navijača treba da bude matrica ne samo za sve evropske utakmice naših klubova nego i za domaće, a da pritom ne bude toliko uloženo u redare i policiju već u svest navijača. Kome je u interesu da divlja trajno ga udaljiti sa fudbalskih terena.