Bez koga Zvezda ide na Čuku i da li će Milojević kombinovati pred derbi

Autor: Pavle Knežević
petak 19.04.2019.
13:52
Izvor: Sportske.net

Na Brdu je uvek uzbudljivo, kakva su sad očekivanja?

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra gostuje Čukaričkom u drugom kolu plej-ofa Super lige Srbije, definitivno bez Boaćija, ali definitivno sa istim ambicijama i istim pristupom kao i u ostalim utakmicama.

"Pričali pre samog plej-ofa, kad uđete u osam najboljih ekipa, svaka utakmica je derbi za sebe. Idemo ekipi koja je u vrhu, stabilan superligaš, sa tendencijom da napreduje iz godine u godinu i koja dobro i kvalitetno igra na domaćem terenu. Biće jako, jako teško.

Mislim da ambijent na Banovom brdu je uvek lep i fudbalski pokazuje još jednom o kakvom je klubu reč. Čeka nas teška utakmica, Čukarički ima dosta dobrih pojedinaca, ima kontinuitet već dugi niz godina i oni su među retkih ekipama koje nisu menjale roster. Dobro se poznaju, sa plejadom mladih igrača. Jako dobar i organizovan klub
", rekao je trener Vladan Milojević.

Zvezda ima sedam bodova prednosti na vrhu tabele šest kola pre kraja.

"Mi ćemo se spremiti maksimalno, ozbiljno, to su sve utakmice sa klubovima iz vrha srpskog fudbala. Očekujemo dobru i kvalitetnu utakmicu. Mi ćemo se spremati kao i do sada, maksimalno i ozbiljno, i takav pristup igrača mogu da očekujem na sutrašnjoj utakmici", rekao je Milojević.

Novinari su konstatovali da je Čukarički pod velikim pritiskom, ali trener Zvezde taj argument ne prihvata.

"Koliko god su oni pod pritiskom, toliko smo i mi. Posle odigranih 30 kola i jednog u plej-ofu, iskristalisalo se koje ekipe će se boriti i za titulu i u izlazak u Evropu. Ništa oni nisu u manjem ili većem pritisku od nas", rekao je Milojević.

Čuka neće moći da računa na Ovusua zbog kartona...

"Ovusu je kvalitetan igrač, ali ništa manje ili više nego ostali igrači Čukaričkog. Imaju igrače koji mogu da ga zamene. Imaju mnogo mladih igrača koji imaju utakmice u nogama. Mislim da imaju dosta kvalitetnih igrača koji mogu da zamene Ovusua", kaže trener Zvezde.

Zimus ste odigrali baš lepu i uzbudljivu utakmicu na Banovom brdu i pobedili 2:1 (uz promašen penal Bena), a pre toga ste na Brdu takođe slavili 2:1, ali posle preokreta. Da li i sutra možemo očekivati tako uzbudljiv meč ili se nadate da će biti za vas mirnije?

"Ne vidim da će da bude mirnije. Čukarički je dobra ekipa, sjajna ekipa i uvek imaju imperativ kada igraju protiv nas, kao i ostale ekipe, što je sasvim legitimno. Sa druge strane, ja bih voleo kao trener da bude tako kao što ste vi rekli, da ne bude tako uzbudljivo, ali Čukarički je dobar tim, ima izuzetne pojedince, imaju internacionalce i iskusne igrače.

Imaju iskustvo, a što je najbitnije, Čukarički je jedna od retkih ekipa koja može da zadrži toliki broj igrača. Ozbiljna ekipa, potogovo kad igraju kod kuće, imaju mnogo samopouzdanja i imperativ domaćeg terena. Ja sam rekao, to su nama jako bitne i ključne utakmice, mogu da kažem kvalifikacione
", rekao je Milojević.

Što se tiče zdravsvenog stanja...

"Boaći sigurno neće igrati. Ima nekih igrača sa kojima ćemo danas videti situaciju. Videćemo koliko ćemo ih izlagati naporima", kaže trener Zvezde.

Posle ovoga sledi "večiti" derbi, da li ćete možda kombinovati tim i čuvati igrače kartona?

"U ovom trenutku imamo igrače koji su na granicama žutih kartona. Ovo je najbitnija utakmica u sezoni, to je moja filozofija, prva naredna utakmica je najbitnija, a to je Čukarički i pripremamo tim za utakmicu protiv Čukaričkog", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 19.04.2019
14:27

Bez svojih sudija sigurno neće, a to im je jedino važno.

avatar
Mića86
Friday, 19.04.2019
23:29

umesto da pratiš vesti svog kluba, ti si seo na moj hihi

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 20.04.2019
15:03

Sve u Srbiji je nase, jel' ti krivo.