Bez koga će Zvezda prvi put igrati u Vranju

Autor: Pavle Knežević
utorak 16.10.2018.
12:40
Izvor: Sportske.net

Na koga Milojević neće moći da računa u utakmici kupa?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda sutra igra u Vranju utakmicu šesnaestine finala kupa protiv Dinama, a trener šampiona Srbije Vladan Milojević se raduje meču posle pauze za koju kaže da je jako prijala njegovom timu.

"Kratka pauza nam je izuzetno prijala, jer pored zgusnutog rasporeda, imali smo vremena i predaha da se malo odmorimo. Nema baš mnogo vremena, ali sigurno su igrači došli malo odmorniji nego posle svih napornih utakmica koje smo imali.

Pred nama je utakmica kupa sa Dinamom. Ono što je dobro i pozitivno i što nas raduje jeste što ćemo igrati u Vranju, gde sigurno imamo dosta naših navijača. Očekuje nas lepa utakmica i spektakl na jugu Srbije.

Dinamo je sve utakmice igrao u Surdulici kao domaćin, sada na domaćem terenu, bila najgledanija ekipa u drugoj ligi. Sigurno će imati podršku, a ja očekujem podršku i na nas, očekujem dobru i lepu utakmicu, u svakom slučaju, uvek lepo igrati pred punim tribinama
", rekao je Milojević.

Što se tiče sastava, Filip Stojković i Milan Rodić neće igrati zbog sitnijih povreda, dok Ben, Degenek i Boaći nisu u konkurenciji jer još nisu došli sa reprezentativnih obaveza.

"Imamo dosta igrača, imamo dugačak roster. Jeste zgusnust raspored, ali smo morali da odigamo utakmicu, iako nije u terminu, ali moramo", rekao je Milojević.

Jedan novinar je ocenio da je kup "degradirano takmičenje" i pitao je trenera kakve su ambicije tima u njemu.

"Ne znam zašto mislite da je degradirano takmičenje? To je takmičenje koje svuda u Evropi donosi benefit i pobedniku kupa, to je najmasovnije takmičenje, u kome  trećeligaši mogu da igraju sa superligašima, to je po meni baš lepo. To je borba za titulu, donosi trofej. Kao što je prvenstvo prioritet, tako je i kup", rekao je Milojević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke